• Business

    Epsilon Net: Βιωσιμότητα και φιλοσοφία διαρκούς ανάπτυξης – Η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2021

    • NewsRoom
    Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Epsilon Net

    Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Epsilon Net


    Στη δημοσίευση της Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης για το έτος 2021 προχώρησε ο όμιλος εταιρειών Epsilon Net.

    Η Έκθεση περιλαμβάνει τον απολογισμό των δραστηριοτήτων στο ευρύτερο πλαίσιο του ESG και το σύνολο των δράσεων των εταιρειών του Ομίλου EPSILON NET, σχετικά με το Περιβάλλον, την Kοινωνία και τη Διακυβέρνηση, όπως αναφέρει η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση.

    Απευθύνεται σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη του Ομίλου και βασίζεται στα πρότυπα του Οδηγού Δημοσιοποίησης Πληροφοριών ESG 2022 που δημοσίευσε το Χρηματιστήριο Αθηνών.

    Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Epsilon Net, Ιωάννης Μίχος αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε συλλογικά, όπως είναι η κλιματική αλλαγή, η κοινωνική υπευθυνότητα και η ορθή επιχειρησιακή λειτουργία, είναι απαραίτητο να ευθυγραμμιστούμε με τις προτεραιότητες και τις επιταγές του σύγχρονου περιβάλλοντος, να ενδυναμώσουμε την κοινωνία με νέες αξίες, να συνεχίσουμε να επιχειρούμε με υπευθυνότητα, με μακροπρόθεσμη αξία για την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα αλλά και για την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε.

    Στον Όμιλο της EPSILON NET έχουμε ενσωματώσει και αναπτύσσουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη στην λειτουργία μας και στο όραμα που έχουμε για το μέλλον. Ένα όραμα που καθοδηγείται από τον σκοπό μας, να αναδεικνύουμε τη δύναμη της συμμετοχής, ενισχύοντας την ποιότητα της ζωής για όλες και όλους, σήμερα και στο μέλλον. Εμβαθύνουμε στον κοινωνικό μας ρόλο και στην ηθική μας αποστολή, θεωρώντας πως η ευημερία των επιχειρήσεων είναι παράλληλη με αυτή των κοινωνιών».

    Βρείτε την Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης στην ιστοσελίδα της εταιρείας, στην ενότητα Εταιρική Διακυβέρνηση αλλά και ΕΔΩ.

    Διαβάστε επίσης:

    Πώς θα λειτουργήσει η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας – Ενημερωτική εκδήλωση του Ομίλου Πληροφορικής Epsilon Net



    ΣΧΟΛΙΑ