ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Epsilon Net A.E. (η «Εταιρεία») ανακοινώνει, σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 2 (α) του Ν. 3461/2006, πως η εταιρεία Ginger Digital BidCo Μονοπρόσωπη A.Ε. (ο «Προτείνων») δηλώνει ότι στις 02.05.2024, απέκτησε συνολικά 284.814 κοινές ονομαστικές μετοχές της εταιρείας Epsilon Net A.E. (η «Εταιρεία»), που αντιστοιχούν στο 0,53% των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, έναντι τιμήματος 12,00 ευρώ ανά μετοχή μέσω χρηματιστηριακών συναλλαγών, οι οποίες θα εκκαθαριστούν την 09.05.2024.
Λαμβάνοντας υπόψη τις ανωτέρω χρηματιστηριακές συναλλαγές-εξαγορές, ο Προτείνων, μαζί με τα Πρόσωπα που Ενεργούν Συντονισμένα (όπως ορίζονται στο άρθρο 2(ε) του Ν. 3461/2006), κατέχουν έως 02.05.2024 ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου ίσο με 70,07% της Εταιρείας.
Διαβάστε επίσης:
Winners & Losers: Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι του μήνα που πέρασε
Siemens Energy: Αλλάζει τον CEO στην προβληματική Gamesa – Νέο ξεκίνημα με ολική αναδιοργάνωση
Τεράστια απάτη από κινεζικό δίκτυο e-shop – Πώς εξαπατήθηκαν περισσότεροι από 800.000 καταναλωτές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κοντόπουλος: «Η Ελλάδα είναι μια ιστορία ευκαιριών και ανάπτυξης» – Επιστρέφει στον διεθνή επενδυτικό χάρτη το ελληνικό Χρηματιστήριο
- Νέα επιδείνωση του καιρού από την ΕΜΥ: Ισχυρές καταιγίδες σε Δωδεκάνησα και Κρήτη, στο έλεος της κακοκαιρίας το νησί
- Τραμπ: Ο πόλεμος στο Ιράν μπορεί να τελειώσει «πολύ σύντομα, πιθανώς αμέσως μετά τις ενδιάμεσες εκλογές»
- Εφορία: 4+1 «παράθυρα» για κούρεμα προστίμων έως 50%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.