• Business

    Epsilon Net: Δυναμική επέκταση της Epsilon SingularLogic στην Εφοδιαστική Αλυσίδα

    • NewsRoom
    Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Epsilon Net

    Ιωάννης Μίχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Epsilon Net


    Πιστός στο όραμά του και με κινητήριο δύναμη τις νέες τεχνολογίες, ο Όμιλος EPSILON NET παρουσίασε στο Β’ Εξάμηνο του 2023 τα αποτελέσματα της στρατηγικής ανάπτυξης των πληροφοριακών συστημάτων (WMS & SCM) για τον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics.

    Στο πλαίσιο αυτό η Epsilon SingularLogic, θυγατρική του Ομίλου EPSILON NET, σε συνεργασία και με τις υπόλοιπες εταιρίες του Όμιλου, TECHNOlife, Epsilon CSA και Epsilon College, έδωσαν δυναμικό παρόν στην 9η Έκθεση “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics“.

    Στο πλαίσιο της έκθεσης  παρουσιάστηκαν οι παρακάτω λύσεις & υπηρεσίες:

    • Η ολοκληρωμένη λύση της Epsilon SingularLogic για την εφοδιαστική αλυσίδα, PYLON SCM Hybrid. Η λύση αναπτύχθηκε στην τεχνολογική πλατφόρμα PYLON Hybrid με στόχο να προσφέρει ένα σύνολο λύσεων και εργαλείων που βελτιστοποιούν τη διαχείριση και τη λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας, οδηγώντας την στον ψηφιακό μετασχηματισμό
    • Η κάθετη λύση των Epsilon SingularLogic και Epsilon CSA που φέρνει τη νέα εποχή στη διαχείριση των Φαρμακαποθηκών και τη χρήση αυτοματισμών & ρομποτικών συστημάτων, Galaxy Pharma
    • Καινοτόμες λύσεις και εφαρμογές στην Εφοδιαστική Αλυσίδα, με έμφαση στις νέες τεχνολογίες (π.χ. Digital Twins, Internet of Things κλπ.) από το Epsilon College και τα στελέχη – καθηγητές του εξειδικευμένου μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών MSc Logistics and Supply Chain Management. που παρέχεται σε συνεργασία με το University of Northampton. Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από το Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT) και περιέχει καινοτόμα μαθήματα που καλύπτουν όλους τους τομείς της διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας
    • Επιτυχημένες υλοποιήσεις της TECHNOlife και «How To» τεχνικές με τη χρήση λύσεων του Ομίλου στο κομμάτι της Εφοδιαστικής Αλυσίδας. 

    H 9η Έκθεση “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics” αποτέλεσε για μία ακόμη ευκαιρία για επικοινωνία με τις σημαντικότερες εταιρίες του κλάδου, των στελεχών τους αλλά και θεσμικών εκπροσώπων του Κλάδου Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και διεθνώς. Ο Όμιλος EPSILON NET παρουσίασε τις εξειδικευμένες λύσεις του και την τεχνογνωσία του, συμβάλλοντας ενεργά στη διαμόρφωση του ΑΥΡΙΟ για τον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics!

    Ο Ανδρέας Γρίμπελας, General Manager Epsilon SingularLogic, CTO και Board Member του Ομίλου EPSILON NET δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ανταπόκριση και συμμετοχή του κόσμου σε κάθε μας πρωτοβουλία.

    Στον Όμιλο EPSILON NET αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία να συναντηθούμε και να συζητήσουμε τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον ψηφιακό κόσμο, καθώς και να παρουσιάσουμε το όραμα και τις στρατηγικές μας επενδύσεις.

    Στον τομέα των δικτύων Εφοδιαστικής Αλυσίδας η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών βελτιστοποιεί τις διαδικασίες, λύνοντας, παράλληλα, προβλήματα που προκύπτουν από την έλλειψη πόρων.

    Όπως και σε όλους τους τομείς, εντοπίζουμε καθημερινά τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε τις κατάλληλες λύσεις για τους πελάτες μας, με στόχο τα πληροφοριακά μας συστήματα να δημιουργούν προστιθέμενη αξία στην καθημερινή τους λειτουργία».

    Διαβάστε επίσης:

    WIMA: Συνεχίζεται και σήμερα το συνέδριο και η έκθεση των 35 εταιρειών της ναυτιλίας

    Top Ships (Ευάγγελος Πιστιόλης): Ναύλωσε δύο τάνκερ με 41.500 εκατ. δολάρια

    Οι Έλληνες εφοπλιστές ναυπηγούν 317 ποντοπόρα πλοία



    ΣΧΟΛΙΑ