• Business

    Επιβεβαίωση mononews: Ο Σταύρος Κωνσταντάς νέος Διευθύνων Σύμβουλος στην Εθνική Ασφαλιστική

    • NewsRoom
    Σταύρος Κωνσταντάς: Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλιστικής

    Σταύρος Κωνσταντάς, Διευθύνων Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλιστικής


    Ο Σταύρος Κωνσταντάς είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, αναλαμβάνοντας να οδηγήσει την εταιρεία σε μια κρίσιμη περίοδο για την ίδια.

    Ο κ. Κωνσταντάς αναβαθμίστηκε στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου από Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής.

    Εκτελεστικά μέλη στο Δ.Σ., Πρόεδρος του οποίου παραμένει ο κ. Χριστόφορος Σαρδελής, έγιναν η κ.  Αγγελική Σκανδαλιάρη και ο κ. Σταύρος Καραγρηγορίου και μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. ο κ. Πέτρος Λυριτζής.

    Το mononews.gr είχε προαναγγείλει ήδη από τις 15 Δεκεμβρίου την αναβάθμιση του κ. Σταύρου Κωνσταντά στη θέση του CEO της εταιρείας.

    Οι αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής σηματοδοτούν την πρόθεση της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας να εδραιώσει συνθήκες σταθερότητας στην εταιρεία έως ότου οριστικοποιηθεί το χρονοδιάγραμμα για την πώλησή της.

    Η διοίκηση της ΕΤΕ προσδοκά στην έγκριση από τη Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ε.Ε. του αιτήματος για παράταση της υποχρέωσης πώλησης της Εθνικής για ένα έως δύο χρόνια. Το σχετικό αίτημα έχει υποβληθεί και αναμένεται απάντηση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιες αλλαγές δρομολογούνται στα διοικητικά συμβούλια ΕΤΕ και Εθνικής Ασφαλιστικής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγουν 5.000 τραπεζοϋπάλληλοι το 2019



    ΣΧΟΛΙΑ