ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πράσινο φως έδωσε η Ολομέλειας της Επιτροπής Ανταγωνισμού στη συγκέντρωσης που αφορά στην απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου επί της εταιρείας ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. – ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ από την εταιρεία VENETIKO HOLDINGS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑNΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 3 του Ν.3959/11, όπως ισχύει.
Ειδικότερα, η Επιτροπή Ανταγωνισμού, σε Ολομέλεια, ομόφωνα εγκρίνει κατ’ άρθρο 8 παρ. 3 του ν. 3959/2011, την από 19.5.2021 γνωστοποιηθείσα συγκέντρωση που αφορά στην μεταβολή ελέγχου, άμεσα, επί της εταιρείας SI FOODS HOLDINGS LIMITED και, έμμεσα, επί της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε., από τον αποκλειστικό έλεγχο της SI FOODS LIMITED στον αποκλειστικό έλεγχο της VENETIKO HOLDINGS M.A.E., δεδομένου ότι η εν λόγω συγκέντρωση, παρ’ ότι εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της παραγράφου 1 του άρθρου 6 ν. 3959/2011, δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες, ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις επιμέρους αγορές στις οποίες αφορά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φωτιά Aττικοβοιωτίας: Προφυλακίστηκαν ο δήμαρχος Στηλίδας, ο μηχανικός και ο ιδιοκτήτης του αιολικού πάρκου
- Πετρέλαιο: Νέα άνοδος στις τιμές από τις απαιτήσεις του Ιράν για το Ορμούζ και τις νέες επιθέσεις των Χούθι
- Χρυσός: Σε τροχιά της καλύτερης εβδομαδιαίας επίδοσης από τον Ιανουάριο
- ΟΠΕΚΑ: Σήμερα η δεύτερη πληρωμή των δικαιούχων του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.