ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προχωρά η διαδικασία για τον διαγωνισμό της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) αναφορικά με το διαγωνισμό για την αδειοδότηση καζίνο στο Ελληνικό, καθώς η δικηγορική εταιρεία KLC Law Firm και η Ernst & Young κηρύχθηκαν προσωρινοί ανάδοχοι για την πρόσληψη νομικού και χρηματοοικονομικού συμβούλου.
Οι δύο εταιρείες έχουν πλέον περιθώριο 10 ημερών για να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενώ όπως προβλέπεται στη διαδικασία θα δοθεί επιπλέον περιθώριο 10 ημερών για τυχόν προσφυγές.
Οι δύο εταιρείες, εφόσον κηρυχθούν οριστικοί ανάδοχοι θα αναλάβουν να καταρτίσουν τα τεύχη του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί από την ΕΕΕΠ.
Σύμφωνα με την προκήρυξη, τα τεύχη θα πρέπει να είναι έτοιμα εντός 75 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης με τους δύο συμβούλους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συναγερμός στο Μόναχο: Κλειστό το Oktoberfest μετά από απειλή για βόμβα – Ένας νεκρός, εκρήξεις και πυροβολισμοί
- ΕΤΕπ: Χρηματοδότηση €25,9 εκατ. της Iberdrola για ανάπτυξη αιολικής ενέργειας στην Ελλάδα
- Dardanel Greece: Ισχυρή αύξηση κύκλου εργασιών ύψους 2,5 εκατ. ευρώ το 2024
- Η MSC με 5 κρουαζιερόπλοια και 525 προσεγγίσεις, μετέφερε φέτος στα ελληνικά νησιά μισό εκατομμύριο τουρίστες
