ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προχωρά η διαδικασία για τον διαγωνισμό της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) αναφορικά με το διαγωνισμό για την αδειοδότηση καζίνο στο Ελληνικό, καθώς η δικηγορική εταιρεία KLC Law Firm και η Ernst & Young κηρύχθηκαν προσωρινοί ανάδοχοι για την πρόσληψη νομικού και χρηματοοικονομικού συμβούλου.
Οι δύο εταιρείες έχουν πλέον περιθώριο 10 ημερών για να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενώ όπως προβλέπεται στη διαδικασία θα δοθεί επιπλέον περιθώριο 10 ημερών για τυχόν προσφυγές.
Οι δύο εταιρείες, εφόσον κηρυχθούν οριστικοί ανάδοχοι θα αναλάβουν να καταρτίσουν τα τεύχη του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί από την ΕΕΕΠ.
Σύμφωνα με την προκήρυξη, τα τεύχη θα πρέπει να είναι έτοιμα εντός 75 ημερών από την υπογραφή της σύμβασης με τους δύο συμβούλους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- H δύσκολη αποστολή της Αλεξάνδρας, τι συμβαίνει με τον Σκουλό στον Πειραιά, που χάθηκαν οι «100», ο Σαμαράς καραδοκεί και ο έρωτας της Κατερίνας
- Η δύναμη της Aktor και τι γίνεται με Metlen – Dimand, η Πρέσβης των ΗΠΑ, ο πόλεμος και η αλήθεια, η δίκη του Ιζνογκούντ, ο μικροσυνταξιούχος Καρβέλας και η απρέπεια του Ant1, και τι ζήτησε ο ΚΜ από τους υπουργούς
- Warply: Ποια είναι η εταιρεία πίσω από το MedWatch για τις…ψευτοκλινικές
- Ο Ροναλντίνιο επιστρέφει στα γήπεδα στα 46 του, με περιουσία 77 εκατ. ευρώ και επενδύσεις σε τρεις ομάδες!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.