ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μυστική ομάδα με αντικείμενο εργασίας τη δορυφορική και ασύρματη τεχνολογία έχει φτιάξει η Apple, έτσι ώστε να βρεθούν νέοι τρόποι για την εκπομπή δεδομένων, όπως η σύνδεση στο ίντερνετ άμεσα στις συσκευές της, σύμφωνα με πηγές του Bloomberg.
Η εταιρεία κατασκευής των iPhone έχει ζητήσει να δει αποτελέσματα μέσα σε πέντε χρόνια.
Η εργασία της ομάδας βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος, Τιμ Κουκ, έχει δείξει ενδιαφέρον για το έργο, υποδηλώνοντας ότι είναι προτεραιότητα της εταιρείας.
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, η εργασία της Apple σε δορυφόρους επικοινωνιών και ασύρματη τεχνολογία επόμενης γενιάς δείχνει ότι ο στόχος της πιθανότατα είναι να μεταδίδει δεδομένα στη συσκευή ενός χρήστη, ενδεχομένως μειώνοντας την εξάρτηση από εταιρείες κινητής και ίντερνετ ή να συνδέει συσκευές χωρίς την ύπαρξη ενός παραδοσιακού δικτύου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κατσαφάδος: Από Δευτέρα οι αιτήσεις για αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους – Μέσα Σεπτέμβρη ξεκινούν τα αντιπλημμυρικά
- Ρωσία: Πυρκαγιά σε διυλιστήριο πετρελαίου στο Κρασνοντάρ έπειτα από ουκρανική επίθεση με drones
- CNN: Ο κορυφαίος στρατηγός του Τραμπ αναζητά «έξοδο» από τον πόλεμο στο Ιράν
- Κουμουνδούρου: Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ακατοίκητο κτήριο – Απεγκλωβίστηκε ένα άτομο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.