ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι αποφάσισε η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Entersoft, η οποία συνήλθε την 1η Δεκεμβρίου
Τη διανομή κερδών συνολικού ύψους €1.350.000, ήτοι €0,045 ανά μετοχή (€0,04275 καθαρό), αποφάσισε η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Entersoft, η οποία συνήλθε την 1η Δεκεμβρίου.
Ως ημερομηνία αποκοπής ορίστηκε η 4η Δεκεμβρίου, ενώ η καταβολή τους ξεκινά από τις 10 Δεκεμβρίου.
Η σχετική εταιρική ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:
«Η ΕΝΤΕΡΣΟΦΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ γνωστοποιεί ότι στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε στις 1 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11:30, η οποία λόγω έξαρσης της πανδημίας COVID-19, έλαβε χώρα μέσω τηλεδιάσκεψης, σύμφωνα με το άρθρο 14 του Καταστατικού της και σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 120 του Ν. 4548/2018, συμμετείχαν αυτοπροσώπως ή δι’ αντιπροσώπου, μέτοχοι εκπροσωπούντες 23.214.905 μετοχές σε σύνολο 30.000.000 μετοχών, ήτοι ποσοστό 77,38% επί του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου.
Επί του μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε τη διανομή κερδών από τα κέρδη προηγούμενων χρήσεων σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 162 του Ν. 4548/2018 συνολικού ύψους 1.350.000 €, ήτοι 0,045 € ανά μετοχή. Περαιτέρω, εξουσιοδοτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο, με δικαίωμα υπεξουσιοδότησης, να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και να λάβει κάθε πρόσφορο μέτρο για την υλοποίηση της παρούσας απόφασης.
-Επιτευχθείσα απαρτία: 77,38 % του συνόλου των μετοχών της εταιρείας που έχουν δικαίωμα ψήφου.
-Αριθμός μετοχών για τις οποίες δόθηκαν έγκυρες ψήφοι: 23.214.905. Έγκυρα 23.214.905.
-Ψηφοφορία και ποσοστά επί των εγκύρων:
Υπέρ: 23.214.905 (77,38 % επί του συνόλου και 100% επί των συμμετεχόντων)
Κατά: 0 (0,00%)
Αποχή/Λευκά: 0 (0,00%)».
Διαβάστε ακόμη:
ΔΕΗ: Ρεκόρ επενδυτών θα συμμετάσχει στο Investors Day- Νέα σχέδια και υπεραξίες
H Salesforce αγοράζει την Slack έναντι 27,7 δισ. δολαρίων
Άλεξ Φωτακίδης (CVC): Θα συνεχίσουμε τις επενδύσεις στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- THEON: Στο τραπέζι η εξαγορά της γαλλικής HGH έναντι 300 εκατ. ευρώ
- CME Group: Για πρώτη φορά αποκτά γυναίκα CEO καθώς αποχωρεί ο «θρυλικός» Τέρι Ντάφι
- ΗΠΑ: Εγκρίθηκε από Επιτροπή της Γερουσίας το νομοσχέδιο για την Πύλη της Ανατ. Μεσογείου
- ΗΠΑ: Ομοσπονδιακός δικαστής έθεσε στο αρχείο την υπόθεση κατά της τουρκικής τράπεζας Halkbank
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.