ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αντίγραφο του πορίσματος της ΕΛΤΕ που παρέλαβε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, ζητά με επιστολή της η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών, ενεργώντας ως πληρεξούσιοι δεκάδων μετόχων και ομολογιούχων της MLS οι οποίοι παράλληλα είναι και μέλη της Ένωσης.
Επίσης, η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών ζητά από την εταιρεία MLS, όπως, σε σχετική συνάντηση που ελπίζει να οριστεί άμεσα με εκπρόσωπό της, να παράσχει αναλυτική ενημέρωση για τις ενέργειες της για την άρση της αναστολής διαπραγμάτευσης της μετοχής της.
Η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών ασκεί τα δικαιώματα που της παρέχει ο Ν.4548/18 και το καταστατικό της και επιθυμεί την άμεση αποδοχή του αιτήματός της για ενημέρωση, ειδάλλως θα προσφύγει σε Αίτηση Λήψεως Εισαγγελικής Παραγγελίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκη Παπαθεοχάρη: Δίπλα στη θάλασσα… από τη θάλασσα
- Ευτύχης Βασιλάκης: Κεφαλαιοποίηση στα όρια του 1 δισ. ευρώ και το ξεχασμένο «buy back»…
- Η σφαγή των αμνών, ο super Κόκκαλης και το ράλι της Intralot, τα νέα πλοία του Νίκου Βαρδινογιάννη, ποιος εφοπλιστής είπε «είμαι χαζός», ο νταλαβεριτζής manager σε νέες περιπέτειες και το κάλεσμα του Αποστολόπουλου
- Τράπεζα της Ελλάδος: Αυξήσεις μισθών, έλλειψη προσωπικού οδηγούν σε αύξηση κόστους για τις επιχειρήσεις
