ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Εθνική Πετρελαϊκή Κοινοπραξία της Λιβύης (NOC) ανακοίνωσε χθες ότι η παραγωγή αργού πετρελαίου έχει αποκατασταθεί σε αρκετά πεδία γεωτρήσεων, μετά την άρση των έκτακτων μέτρων που είχαν επιβληθεί στις πετρελαϊκές εξαγωγές την προηγούμενη εβδομάδα.
Η παραγωγή πετρελαίου έχει ξεκινήσει στα πεδία γεωτρήσεων της εταιρίας Waha Oil Company με ημερήσια ποσότητα παραγωγής στα 70.000 βαρέλια (bpd), ενώ η παραγωγή αυτή, αναμένεται ότι θα αυξηθεί σταδιακά μέχρι την επίτευξη των φυσιολογικών επιπέδων παραγωγής, όπως ανέφερε μία ανακοίνωση της κρατικής NOC.
Η παραγωγή πετρελαίου έχει επίσης, αποκατασταθεί στα πεδία, Ναφούρα, Τιμπέστι, αλ Γκάνι και αλ-Μπάιντα ιδιοκτησίας της Harouge Oil Operations και της Arabian Gulf Oil Company (AGOCO).
Διαβάστε επίσης:
Η Ρωσία άνοιξε τη στρόφιγγα του Nord Stream 1 – Με το σταγονόμετρο η ροή του φυσικού αερίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Mπουζνά στους FT: Aνοιχτός σε «big bang» συμφωνία της Euronext με την Deutsche Börse για μια πανευρωπαϊκή χρηματιστηριακή αγορά
- Ευρωαγορές: Πρεμιέρα για τον ενιαίο «πίνακα» συναλλαγών για 29 χώρες – Τι αλλάζει για τους επενδυτές
- ΑΘΕ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τις 26 Οκτωβρίου – Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία
- Motor Oil: Στις 23 Σεπτεμβρίου η πληρωμή τόκων 1,94 εκατ. ευρώ στους ομολογιούχους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.