• ΗΡΩΝ Fix Genius

    Ενέργεια

    ΗΡΩΝ FIX GENIUS: Οικονομικότερο από τα «πράσινα» τιμολόγια ρεύματος & σταθερό για 6 μήνες!

    • NewsRoom

    Σε επίπεδα προ της ενεργειακής κρίσης έχουν επιστρέψει οι τιμές ηλεκτρικής ενέργειας.

    Οι Προμηθευτές για τον μήνα Μάρτιο προχώρησαν σε μειώσεις έως και 30% έναντι του Φεβρουαρίου στα ειδικά ή «πράσινα» οικιακά τιμολόγια ρεύματος, τα οποία και το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έχει χαρακτηρίσει κι ως σημείο αναφοράς για την εξέλιξη και τη σύγκριση των τιμών.

    Ο ανταγωνισμός εντείνεται στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας με τις εταιρείες να διαμορφώνουν στα «πράσινα» οικιακά τιμολόγια για τον Μάρτιο ένα εύρος ανταγωνιστικών χρεώσεων από 0,08 έως και 0,115 ευρώ/kWh. Τον Φεβρουάριο οι αντίστοιχες ανταγωνιστικές χρεώσεις κυμαίνονταν από τα 0,11 έως και 0,144 ευρώ/kWh.

    Μειώσεις στο κόστος της ενέργειας διεθνώς

    Η καθοδική τροχιά των τιμών ρεύματος αποδίδεται στη μείωση του κόστους της ενέργειας.

    Οι τιμές φυσικού αερίου στην ολλανδική πλατφόρμα TTF κινούνται τις τελευταίες ημέρες στα 23 με 25 ευρώ/MWh, όταν στις αρχές Φεβρουαρίου και τον Ιανουάριο κυμαίνονταν από τα 28 έως και τα 34 ευρώ/MWh.

    Αντίστοιχα, και η χονδρεμπορική τιμή στο Ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας ακολούθησε πτωτική πορεία. Τον Φεβρουάριο η μέση τιμή έκλεισε στα 73,61 ευρώ/MWh έναντι 93,02 ευρώ/MWh.

    Οι ήπιες καιρικές συνθήκες στη διάρκεια του χειμώνα οδήγησαν τη ζήτηση φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας σε χαμηλά επίπεδα με αποτέλεσμα την υποχώρηση των τιμών.

    ΗΡΩΝ FIX GENIUS το «μπλε» τιμολόγιο που αλλάζει τα δεδομένα!

    Οι Προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας προχωρούν στη διάθεση νέων προγραμμάτων σε όλες τις κατηγορίες των χρωματιστών τιμολογίων ρεύματος.

    Το ειδικό ή «πράσινο» τιμολόγιο μπορεί να αποτελεί το βαρόμετρο για το επίπεδο των ανταγωνιστικών χρεώσεων μεταξύ των λοιπών Τιμολογίων αλλά και το μέτρο σύγκρισης μεταξύ των Προμηθευτών, ωστόσο ο ανταγωνισμός είναι ισχυρός και στα σταθερά ή «μπλε» τιμολόγια ρεύματος.

    Οι Προμηθευτές, μετά την τελευταία θεσμική παρέμβαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας διαθέτουν στην αγορά και σταθερά ή «μπλε» τιμολόγια για διάστημα ακόμη και 6 μηνών.

    Η κορυφαία ελληνική εταιρεία ενέργειας ΗΡΩΝ μέλος του ομίλου ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ, εισήλθε δυναμικά στη συγκεκριμένη κατηγορία τιμολογίων. Με το ΗΡΩΝ FIX GENIUS παρέχει το Μάρτιο στους οικιακούς καταναλωτές σταθερή για 6 μήνες ανταγωνιστική χρέωση, η οποία μετά την έκπτωση συνέπειας 20%, ανέρχεται στα 0,09920 ευρώ/kWh.

    ΗΡΩΝ FIX GENIUS: Αφήνει πίσω του τα «πράσινα» τιμολόγια

    Η επιλογή του σταθερού ή «μπλε» τιμολογίου ρεύματος ΗΡΩΝ FIX GENIUS κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα ακόμη και από τα ειδικά ή «πράσινα» τιμολόγια ρεύματος.

    Ο ΗΡΩΝ πάντα πρωτοπόρος στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας ανοίγει πρώτος ένα νέο πεδίο στον ανταγωνισμό με τα σταθερά ή «μπλε» τιμολόγια ρεύματος να είναι φθηνότερα και από τα ειδικά ή «πράσινα» τιμολόγια ρεύματος.

    Συνολικά οι Προμηθευτές ακολουθούν πιο συγκρατημένη τιμολογιακή πολιτική στα σταθερά ή «μπλε» τιμολόγια λόγω και του κόστους και του ρίσκου που αναλαμβάνουν για να διατηρήσουν τις ανταγωνιστικές χρεώσεις αμετάβλητες για μεγάλο χρονικό διάστημα.

    Το ΗΡΩΝ FIX GENIUS σπάει αυτόν τον κανόνα το Μάρτιο ’24 και παρέχει την ηλεκτρική ενέργεια για τους οικιακούς καταναλωτές με χρέωση χαμηλότερη και από τα ειδικά ή «πράσινα» τιμολόγια ρεύματος, τόσο για νέους όσο και για υφιστάμενους πελάτες.

    Ο ΗΡΩΝ, για ακόμη μία φορά καινοτομεί και πρωτοπορεί στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας. Με το ΗΡΩΝ FIX GENIUS καλύπτει τις ανάγκες των οικιακών καταναλωτών για χαμηλές αλλά και σταθερές τιμές ρεύματος υποστηρίζοντας το μήνυμα «Μένεις ΗΡΩΝ. Μένεις ήσυχος».