• Business

    Ενδιαφέρον του γαλλικού οίκου LVMH για την εξαγορά του Tiffany & Co

    • NewsRoom


    Την πιθανή εξαγορά της εμβληματικής εταιρείας κοσμημάτων Tiffany & Co από την ιδιοκτήτρια εταιρεία του γαλλικού οίκου μόδας Louis Vuitton, LVMH, έφερε στο φως της δημοσιότητας το Bloomberg.

    Οι συζητήσεις γύρω από την εξαγορά του οίκου κοσμημάτων, φαίνεται πως οφείλονται στην επιθυμία της γαλλική LVMH να επεκταθεί  στην αμερικανική αγορά κοσμημάτων. Ωστόσο το Bloomberg αναφέρει ότι δεν υπάρχει εγγύηση ότι οι διαπραγματεύσεις θα ολοκληρωθούν με μια συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών.

    Η Tiffany and Company ή Tiffany’s είναι το πιο γνωστό αμερικανικό πολυτελές κοσμηματοπωλείο και ειδικός λιανοπωλητής, με έδρα τη Νέα Υόρκη, που ιδρύθηκε το 1937. Η Tiffany πωλεί κοσμήματα, ασήμι, κρύσταλλο, χαρτικά, αρώματα, μπουκάλια νερού, ρολόγια, προσωπικά αξεσουάρ, καθώς και μερικά δερμάτινα προϊόντα.

    Πολλά από αυτά τα προϊόντα πωλούνται σε καταστήματα Tiffany, καθώς και μέσω ταχυδρομείου και εταιρικής εμπορίας. Η Tiffany είναι γνωστή για τα πολυτελή προϊόντα της και είναι ιδιαίτερα γνωστή για τα διαμάντια και τα στερλίνα ασημένια κοσμήματα της που παρελαύνουν πάνω στους αστέρες του Χόλιγουντ.



    ΣΧΟΛΙΑ