• Business

    Ένας «Από Μηχανής Θεός» στο σπίτι μας

    • NewsRoom

    Με τους περισσότερους από εμάς να έχουμε περάσει μήνες ολόκληρους τον τελευταίο χρόνο μέσα στο σπίτι, παλεύοντας να τα βγάλουμε πέρα με τηλεργασία, τηλεκπαίδευση και περιορισμό κατ’ οίκον ακόμη και 24 ώρες το 24ωρο, η κατοικία μας απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας – ίσως περισσότερο από ποτέ. Έγινε το μέρος όπου ζούμε, δημιουργούμε, παράγουμε, διασκεδάζουμε, χαλαρώνουμε, ονειρευόμαστε, ελπίζουμε…

    Στο ίδιο διάστημα, πολλοί από εμάς κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε διάφορες ανάγκες που συνδέονταν άμεσα με τον χώρο που μας φιλοξενεί και μας στεγάζει. Πότε προβλήματα που υπήρχαν από πριν, πότε βλάβες και ζημιές που προέκυψαν ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμέναμε. Κι όλα αυτά σε μία περίοδο που η επικοινωνία με ειδικούς και τεχνικούς ήταν, εκ των πραγμάτων, και αυτή ιδιαίτερα δύσκολη.

    Πόσο πιο εύκολα θα ήταν τα πράγματα αν είχαμε κάθε στιγμή δίπλα μας κάποιον να μας καθοδηγεί, να μας βοηθά και να μπορεί να λύσει άμεσα τα προβλήματά μας; Πόσο θα διευκόλυνε τη ζωή μας η ύπαρξη ενός σταθερού συνεργάτη, στον οποίο θα μπορούσαμε να απευθυνθούμε κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη και, το σημαντικότερο, να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι εκεί για εμάς όποια ώρα της ημέρας (ή της νύχτας!) τον χρειαστούμε;

    Αυτήν ακριβώς την ανάγκη έρχεται να καλύψει η EUROP ASSISTANCE, με την υπηρεσία Επείγουσας Τεχνικής Βοήθειας. Ένα πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει επεμβάσεις τεχνικών (συνήθεις ειδικότητες) για κάθε περίπτωση βλάβης που χρήζει άμεσης αποκατάστασης.

    Το σημαντικότερο είναι ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα ενεργοποιείται για Επείγον Περιστατικό, δηλαδή για κάθε ζημιά που πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα (χρήζει δηλαδή άμεσης επέμβασης ή καθιστά ακατοίκητη ή επισφαλή προς κατοίκηση την Ασφαλισμένη Κατοικία/Κατάστημα, με αποτέλεσμα να απαιτείται παροχή υπηρεσιών επείγουσας τεχνικής βοήθειας).

    Πώς γίνεται αυτό;

    Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της δυνατότητας επικοινωνίας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, με το τηλεφωνικό κέντρο της EUROP ASSISTANCE. Στη συνέχεια, οι άνθρωποι της EUROP ASSISTANCE φροντίζουν να κανονίσουν για τη μετάβαση εξειδικευμένου τεχνικού στον χώρο σας, για την εκτίμηση και την αποκατάσταση της ζημιάς/βλάβης, υπηρεσία που παρέχεται επίσης επί 24ώρου βάσεως.

    Με τον τρόπο αυτό, έχουμε άμεση εξυπηρέτηση, προστασία και βοήθεια, κερδίζουμε χρόνο και χρήμα και, το σημαντικότερο, χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση, προλαβαίνουμε και αποτρέπουμε περαιτέρω απώλειες, προστατεύοντας με τον καλύτερο τρόπο τους αγαπημένους μας και την περιουσία μας.

    Τέλος το άγχος με τις ξαφνικές βλάβες! Κι όλα αυτά χάρη σε έναν πραγματικά αξιόπιστο συνεργάτη, με πολύχρονη παρουσία της στην ελληνική αγορά και δυναμικά επιχειρηματικά σχέδια ανάπτυξης.

    Είναι ενδεικτικό ότι το τεχνολογικά σύγχρονο Contact Center 24ωρης λειτουργίας της εταιρείας εξυπηρετεί ετησίως περισσότερες από 300.000 κλήσεις.

    EUROP ASSISTANCE

    TRAVEL ASSISTANCE

    Και επειδή η ζωή -ευτυχώς!- δεν είναι μόνο, όπως λέμε, «τέσσερις τοίχοι», αλλά και εμπειρίες «εκτός των τειχών», η εταιρεία, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία του Ομίλου και τις υποδομές της Europ Assistance Greece, υλοποιεί εξειδικευμένα προγράμματα κάλυψης Covid ή άλλων αναγκών στα μέτρα των τουριστικών παρόχων, αεροπορικών εταιρειών και ούτω καθ’ εξής, παρέχοντας, για παράδειγμα, κάλυψη ακύρωσης κράτησης/ταξιδιού, έξοδα εξετάσεων, μετακινήσεις κλπ.. Για να νιώθουμε ασφαλείς όπου κι αν βρισκόμαστε!

    Όραμα

    Το όραμα της Europ Assistance στην Ελλάδα είναι να καθιερωθεί ως ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης στον τομέα παροχής οδικής και ιατρικής βοήθειας και, ταυτόχρονα, να αναπτύξει ένα εκτεταμένο φάσμα υπηρεσιών, που καλύπτουν τις ευρύτερες ανάγκες καθημερινής βοήθειας και προστασίας του πολίτη και του ασφαλισμένου.

    Μέσα από τη νέα επιχειρηματική στρατηγική που χάραξε η Europ Assistance, επιδιώκει το όνομά της να καταστεί συνώνυμο με τον «Από Μηχανής Θεό» που εμφανίζεται και δρα άμεσα, ανθρώπινα και κυρίως αποτελεσματικά, προσφέροντας βοήθεια προς το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, με επίκεντρο και προτεραιότητα τον Άνθρωπο.

    «Από Μηχανής Θεός», λοιπόν, και για το σπίτι μας! Δίπλα μας σε κάθε μας ανάγκη.

    Θέτοντας τις βάσεις για σύγχρονες υπηρεσίες βοήθειας παγκοσμίως.

    Europ Assistance

    Όμιλος Europ Assistance

    Η Europ Assistance επινόησε τις υπηρεσίες φροντίδας και παροχής βοήθειας το 1963 και σήμερα καθίσταται ως σημείο αναφοράς στον κλάδο υπηρεσιών φροντίδας και παροχής βοήθειας, δημιουργώντας μια νέα γενιά προϊόντων εξυπηρέτησης των καταναλωτών της, εφάπαξ ή σε μόνιμη βάση, για καθημερινές ή εξαιρετικά απρόσμενα δύσκολες καταστάσεις.

    Η δέσμευσή μας συνίσταται στην άμεση παρουσία μας όπου και όποτε χρειαστεί, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα και 365 ημέρες τον χρόνο.

    Με πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας, στη Europ Assistance σχεδιάζουμε και επεκτείνουμε ένα εύρος υπηρεσιών φροντίδας και παροχών βοήθειας κατανεμημένες σε πέντε τομείς Υπηρεσιών: Ταξίδι, Αυτοκίνητο, Υγεία, Σπίτι και Οικογένεια.