ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το διαμαντένιο σύννεφο της Optima Bank και τα μυστικά σε 4 μετοχές, ποιους έκανε πλούσιους ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, οι καλοί φίλοι Παππάς και Χατζηωάννου, σε εγρήγορση Λασκαρίδης – Κομνηνός, ο υφυπουργός… master of disaster και το πιστόλι της famous κυρίας με το ακίνητο στο Ψυχικό
Σε συνέχεια της από 24.02.2022 ανακοίνωσης της η ΕΛΠΕ, «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ», σχετικά με τη διανομή μερίσματος από κέρδη προηγούμενων χρήσεων, η Εταιρεία ανακοινώνει την αλλαγή της ημερομηνίας έναρξης καταβολής του από Δευτέρα 2 Μαΐου 2022 σε Τρίτη 3 Μαΐου 2022, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων να μεταθέσει την αργία της Πρωτομαγιάς για την Δευτέρα 2 Μαΐου 2022.
Διαβάστε επίσης:
ΤΑΙΠΕΔ: Επιλέξιμος επενδυτής για τις πρώην αποθήκες του ΕΟΜΜΕΧ στον Ταύρο η «MRP TAVROS ΑΕ»
Twitter : Το ΔΣ θα εξετάσει προσεκτικά την προσφορά του Elon Musk
Έκπτωση από τα ΚΤΕΛ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς κατά την περίοδο του Πάσχα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.