• Business

    Έλον Μασκ: «Μόλις γίναμε πραγματική αυτοκινητοβιομηχανία»

    Elon Musk. Επικεφαλής Tesla

    Elon Musk. Επικεφαλής Tesla


    Τον στόχο της παραγωγής έπιασε η Tesla, η οποία τον τελευταίο χρόνο έχει περάσει από σαράντα κύματα. Η αμερικανική εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων παρήγαγε 5.000 σεντάν Model 3 κατά την τελευταία εβδομάδα του δεύτερου τριμήνου. Πρόκειται για το πιο οικονομικά προσιτό μοντέλο της εταιρείας και επομένως η επιτυχία αυτή θεωρείται εξαιρετικά σημαντική για το μέλλον της.

    Το τελευταίο όχημα ήταν μάλιστα έτοιμο τα ξημερώματα της Κυριακής, λίγες ώρες μετά την διορία, που είχε θέσει για τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Έλον Μασκ, όπως δήλωσαν στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters δύο εργαζόμενοι στη γραμμή παραγωγής της Tesla.

    Σε επιστολή του προς τους υπαλλήλους, που περιήλθε σε γνώση του Reuters, ο Μασκ επιβεβαιώνει ότι επετεύχθη ο στόχος των 5.000 οχημάτων Model 3 ανά εβδομάδα και επισημαίνει ότι νέος στόχος είναι τα 6.000 εβδομάδα την εβδομάδα «μέσα στον επόμενο μήνα».

    «Νομίζω πως μόλις γίναμε πραγματική αυτοκινητοβιομηχανία» γράφει χαρακτηριστικά ο Μασκ στην επιστολή, ενώ υπενθυμίζει ότι έχει επιτευχθεί και ο στόχος για 7.000 Model S και Model X την εβδομάδα.

    Η Tesla επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του πρακτορείου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το μέλλον της Tesla κρύβεται κάτω από μία… τέντα (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Tesla απολύει 3.000 άτομα και βάζει φρένο στα σχέδια της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Tesla: Το περίεργο conference call που προκάλεσε σοκ στους επενδυτές



    ΣΧΟΛΙΑ