• Business

    Έλον Μασκ – Μπερνάρ Αρνό: Οι δύο πλουσιότεροι του κόσμου γευματίζουν στο Παρίσι

    • Bloomberg
    Bernard Arnault, Elon Musk

    Bernard Arnault, Elon Musk


    Γευματίζουν μαζί σήμερα οι δύο πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο. Elon Musk (‘Ελον Μάσκ) και Bernard Arnault (Μπερνάρ Αρνό), θα συναντηθούν στο περιθώριο μιας εκδήλωσης για την τεχνολογία στο Παρίσι.

    Ο ιδρυτής της Tesla και ο διευθύνων σύμβουλος και μέτοχος της LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton, πρόκειται να μοιραστούν ένα μεσημεριανό γεύμα, δήλωσε ο Arnault σε γαλλική τηλεοπτική εκπομπή, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, στο γεύμα θα παρευρεθεί και ο μεγαλύτερος γιος του Arnault, Antoine.

    Η συνολική περιουσία των ανδρών ανέρχεται σε περίπου 426 δισ. δολάρια (389 δισ. ευρώ), σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index.

    Ο Μασκ ξεπέρασε πρόσφατα τον Arnault για να διεκδικήσει εκ νέου τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο, αφού οι επενδυτές αποφάσισαν να πουλήσουν μετοχές της μάρκας πολυτελείας LVMH.

    Η LVMH κατέχει επωνυμίες όπως Louis Vuitton και Christian Dior και σημαντικούς διαφημιστές σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Instagram, το TikTok και επίσης το Twitter.

    Από την άλλη, ο Μασκ, ο οποίος αγόρασε το Twitter πέρυσι, προσέλαβε πρόσφατα τη Linda Yaccarino, πρώην στέλεχος διαφημίσεων της NBCUniversal, για να βελτιώσει τη σχέση της εταιρείας με τα εμπορικά σήματα, αφού ο ιστότοπος έχασε τις δραστηριότητές του μετά την εξαγορά του.

    Σημειώνεται ότι ο Μασκ πρόκειται να μιλήσει σήμερα το απόγευμα στην εκδήλωση Viva Technology στη γαλλική πρωτεύουσα, μια ετήσια συγκέντρωση που δημιουργήθηκε από το διαφημιστικό πρακτορείο Publicis Groupe SA και τη Les Echos, την οικονομική και χρηματοοικονομική εφημερίδα που ανήκει στην LVMH.

    Διαβάστε επίσης: 

    Bernard Arnault (LVMH): Οι μεγάλες αλλαγές στην περιουσία του δισεκατομμυριούχου μεγιστάνα

    Ανδρέας Μικρούτσικος: Στο σφυρί η μεζονέτα στην Κηφισιά

    Global Powers of Retailing 2023: Πώς διαμορφώνεται «το κατάστημα του μέλλοντος»;

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ