ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Εταιρεία «Ελληνικά Χρηματιστήρια-Χρηματιστήριο Αθηνών Ανώνυμη Εταιρεία Συμμετοχών» ανακοινώνει ότι ο κ. Θεόδωρος Ζάρρος ορίζεται ως Επιτελικός Διευθυντής Τεχνολογίας, μετά την αποχώρηση του κ. Δημήτρη Καραϊσκάκη την 30.06.2022.
Ο κ. Ζάρρος κατείχε τη θέση του Διευθυντή Διαχείρισης Υποδομών & Υποστήριξης του Ομίλου από τον Φεβρουάριο του 2018. Προηγουμένως, είχε εργαστεί επί σειρά ετών ως Επικεφαλής Πληροφορικής σε μεγάλες χρηματιστηριακές εταιρείες στην Ελλάδα και διαθέτει ευρεία γνώση του επενδυτικού περιβάλλοντος τόσο από την τεχνολογική όσο και από την επιχειρησιακή σκοπιά. Έχει εκτενή εμπειρία σε μεγάλα έργα πληροφορικής και έχει υλοποιήσει σημαντικά έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Ο Όμιλος ευχαριστεί θερμά τον κ. Καραϊσκάκη για την πολυετή προσφορά του από σημαντικές θέσεις ευθύνης.
Διαβάστε επίσης
Άμεση ανάλυση: Τι συμβαίνει με Eurobank, Fourlis, Lamda Development, Πλαστικά Θράκης και Ελληνικά Χρηματιστήρια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αμπελόκηποι: Μεθυσμένη οδηγός διέλυσε 14 οχήματα προσπαθώντας να παρκάρει
- Σταύρος Παπασταύρου: Επίσκεψη στις ΗΠΑ – Συναντήσεις με Chevron και ExxonMobil
- Dorian LPG (Τζον Χατζηπατέρας): Παρέλαβε το νεότευκτο Areion – Εξασφάλισε και δάνειο από την Citibank ύψους 62,9 εκατ. δολαρίων
- Σε αυξημένη ετοιμότητα ο ΕΟΦ για πιθανές ελλείψεις φαρμάκων, λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή – Που εντοπίζεται ο μεγαλύτερος κίνδυνος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.