• Business

    Ελλάκτωρ: Η Farallon διαχώρισε τη θέση της από τις τοποθετήσεις των εφοπλιστών στη γενική συνέλευση

    Ελλάκτωρ: Τα ασφαλιστικά μέτρα της Greenhill απορρίφθηκαν

    Γιάννης Καϋμενάκης – Δημήτρης Μπάκος


    Με μια σύντομη ανακοίνωση δια των νομικών του συμβούλων το fund, Aeolus που ανήκει στη Farallon, διαχώρισε τη θέση του σε σχέση με τις τοποθετήσεις που έκαναν οι εκπρόσωποι των εφοπλιστών Δ. Μπάκου και Γ. Καϋμενάκη (Greenhill) κατά τη γενική συνέλευση της Ελλάκτωρ στις 22 Απριλίου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό έγινε γιατί ο πρόεδρος του κατασκευαστικού Ομίλου, Γιώργος Μυλωνογιάννης, έχει την πρόθεση να προχωρήσει σε μηνύσεις για τα όσα ειπώθηκαν σε βάρος του και εναντίον των υπολοίπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

    Ειδικότερα, σε ανακοίνωση της δικηγορικής εταιρείας «Potamitis Vekris», αργά το βράδυ χθες αναφέρονταν τα εξής:

    «Εκπροσωπούμε την εταιρία Aeolus Investors LLC και δεδομένου ότι έχουμε δεχθεί ερωτήματα σχετικά με δηλώσεις των εκπροσώπων της Greenhill Investments Limited στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Ελλάκτωρ Α.Ε., ειδικότερα για το αν μπορούν να αποδοθούν με οποιοδήποτε τρόπο στην Aeolus Investors LLC, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε σε σας ως δημοσιογράφους που συμμετείχατε στη Γενική Συνέλευση ότι οι εν λόγω αντιπρόσωποι ουδόλως είχαν λάβει σχετικές εντολές από την Aeolus Investors LLC και ότι η πελάτης μας δεν είχε οποιοδήποτε ρόλο στην διαμόρφωση των σχετικών δηλώσεων αναφορικά προς τον Πρόεδρο της Ελλάκτωρ Α.Ε.»

    Διαβάστε επίσης

    Ελλάκτωρ: Nέος CEO ο Ευθύμιος Μπουλούτας – Πλήρης επιβεβαίωση mononews



    ΣΧΟΛΙΑ