• Business

    ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ: Έρχονται νέες ενέργειες προβολής στο λιανεμπόριο μετά τα My Market – Σκέψεις για εξαγωγή του «μοντέλου» στο εξωτερικό

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη


    Νέες ενέργειες προβολής, πέραν της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «My Market» της οικογένειας Παντελιάδη σχεδιάζει η πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», και σε άλλες λιανεμπορικές αλυσίδες της χώρας. Στόχος όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες είναι η ενέργεια να επεκταθεί και σε άλλα σημεία του λιανεμπορίου τροφίμων, ώστε να γνωρίσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι καταναλωτές την προσπάθεια των Ελλήνων παραγωγών που συμμετέχουν στο «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ».

    Το συγκεκριμένο μοντέλο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ενδέχεται να αποτελέσει «πιλότο» και για ανάλογες ενέργειες στο εξωτερικό.

    Από τις 18 Νοεμβρίου μέχρι και την 1 η Δεκεμβρίου, η ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ σε συνεργασία με την 100% ελληνική αλυσίδα My market πραγματοποιούν την πρώτη κοινή ενέργεια της πρωτοβουλίας στο λιανεμπόριο, με κεντρικό μήνυμα «Το ‘ψαξες;» και βασικό σκοπό την προβολή και προώθηση του σήματός της σε όλη τη χώρα, διαθέτοντας κωδικούς των προϊόντων τους σε ειδική προσφορά.

    Στην ενέργεια συμμετέχουν οι εταιρείες Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, ΧΗΤΟΣ – ΖΑΓΟΡΙ, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, Brava, Ευβοϊκή Ζύμη, SKAG, Κύκνος, Βιολάντα, Αυγά Βλαχάκη, Χρυσά Αυγά, Draculi Coffee, ΧΙΩΝ, Κτήμα Σκούρα, Γεωδή, ΜΕΒΓΑΛ.

    Η παραπάνω κίνηση έρχεται σε μια στιγμή, που είναι σε εξέλιξη η δημόσια συζήτηση για το νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας και την ανάγκη ανασυγκρότησης της εγχώριας παραγωγής, αλλά και σε μια περίοδο που οι καταναλωτές εκδηλώσουν μια μεγαλύτερη ευαισθησία για την στήριξη των Ελλήνων παραγωγών.

    Οι εταιρείες του ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, το οποίο αριθμεί 64 μέλη και διαρκώς μεγαλώνει έχουν κοινή παρουσία και στην ηλεκτρονική εφαρμογή Pockee που αφορά αγορές στα σούπερ μάρκετ.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ