ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία ΗΡΩΝ του ομίλου ΤΕΡΝΑ ανακοίνωσε, πριν από λίγο, η εταιρεία ΕΛΙΝ με στόχο την επέκταση της δραστηριότητας της στην ηλεκτρική ενέργεια και το φυσικό αέριο.
Ειδικότερα, από την 1η Απριλίου θα ξεκινήσει τη δραστηριότητα στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου με τα brand electricon και aerion.
Τα 620 πρατήρια της εταιρείας και το μεγάλο πελατολόγιο της ΕΛΙΝ στόχος είναι να μετατραπούν σε πρατήρια όλων των ειδών της ενέργειας, δηλαδή και φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας.
“Υγρά και στερεά καύσιμα, ηλεκτρική ενέργεια και βιοκαύσιμα είναι πλέον η γκάμα των προϊόντων μας και καλούμε τους πρατηριούχους μας να συμμετάσχουν στη νέα εποχή”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Αληγιζάκης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Premia: Στις 31 Μαρτίου η δημόσια προσφορά για το ομόλογο των 150 εκ. ευρώ – Πού θα αξιοποιηθούν τα χρήματα
- Συντριβή C-130 στην Κολομβία: Πάνω από 70 από τους επιβαίνοντες κατάφεραν να διασωθούν
- Νετανιάχου: Ο Τραμπ βλέπει πιθανότητα συμφωνίας με το Ιράν
- AustriaCard: Στα16,2 εκ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025 – Πρόταση για μέρισμα €0,10 ανά μετοχή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.