ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εταιρεία ΕΛ.ΤΕΧ. Άνεμος ανακοινώνει ότι την 19η.07.2019 καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με κωδικό αριθμό καταχώρησης 1797304/19.07.2019 η απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με την οποία εγκρίθηκε η συγχώνευση με απορρόφηση της εταιρείας από την Ελλάκτωρ.
Κατόπιν των ανωτέρω, η ΕΛ.ΤΕΧ. Άνεμος (με αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 002567001000) διαγράφεται από το μητρώο του Γ.Ε.ΜΗ.
Συνεπώς, η τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης των μετοχών της ΕΛ.ΤΕΧ. Άνεμος είναι η 19η.07.2019 και από τις 22.07.2019 παύει η διαπραγμάτευση των μετοχών της στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Δικαιούχοι των νέων μετοχών που θα προκύψουν από τη συγχώνευση είναι οι μέτοχοι που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Αυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) στις 23.07.2019 για την εισηγμένη εταιρεία ΕΛ.ΤΕΧ. Άνεμος.
Σημειώνεται ότι η σχέση ανταλλαγής για τους μετόχους των συγχωνευόμενων εταιρειών έχει ως ακολούθως: κάθε μέτοχος της ΕΛ.ΤΕΧ. Άνεμος θα ανταλλάσσει 1 μετοχή που κατέχει με 1,27 νέες κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές της Ελλάκτωρ, ονομαστικής αξίας 1,03 ευρώ η κάθε μία.
Οι νέες μετοχές της Ελλάκτωρ, που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση της ΕΛ.ΤΕΧ. Άνεμος Α.Ε. θα είναι διαπραγματεύσιμες στο ΧΑ από την 25η Ιουλίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Christie’s: Το δαχτυλίδι με ζαφείρι 16,58 καρατίων που μπορεί να ξεπεράσει τα 1,2 εκατ. δολάρια
- Το παρασκήνιο της δήθεν παραίτησης του Κ. Τσιάρα
- Χρηματιστήριο: Οι τρεις λόγοι για το παρά λίγο sell off, ο ΟΠΑΠ, η Metlen και οι τράπεζες
- Ο Τσιάρας και τα fake news, τα… συνεχή γενέθλια του Νότη, οι γαλάζιες «φυλές», ποια drones θα καταρρίπτονται κι ένα quiz με εύσωμο βουλευτή
