Κατέληξε ο πρώην ισχυρός άνδρας της Fiat και της Ferrari, Σέρτζιο Μαρκιόνε. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο πρόεδρος της Fiat Chrysler (FCA) Τζον Έλκαν της οικογένειας Ανιέλι που έχει τον έλεγχο της εταιρείας. Ο Μαρκιόνε αντιμετώπισε σοβαρές επιπλοκές μετά από πρόσφατη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε σε νοσοκομείο της Ζυρίχης. Αυτός ήταν μάλιστα και ο λόγος που αποχώρησε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί.
«Δυστυχώς, συνέβη αυτό που φοβόμασταν. Ο Σέρτζιο Μαρκιόνε, ο άνδρας και φίλος, έφυγε από τη ζωή», ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της FCA, Τζον Έλκαν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μetlen: Aγορά 10.000 μετοχών από τον Ευάγγελο Μυτιληναίο μέσω της Kilteo
- Healthy Food & Bio Food Awards 2026: Η ΑΒ Βασιλόπουλος διακρίνεται για τη σειρά Nature’s Promise και ΑΒ Έτοιμα Γεύματα
- ΟΠΑΠ: Η Αllwyn αγόρασε επιπλέον 178.538 μετοχές έναντι 3,28 εκατ. ευρώ
- Elxis: Κατά 37,3% αυξήθηκε το 2025 η μέση δαπάνη αγοράς εξοχικής κατοικίας