ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε μείωση του μετοχικού κεφαλαίου κατά το ποσό των 1.802.001,70 ευρώ, με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής της Εταιρείας κατά 0,17, καλείται να αποφασίσει η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Doppler.
Ειδικότερα όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 25/10/2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 μ.μ., στα γραφεία της εταιρείας στη ΒΙΟ.ΠΑ. Πολυκάστρου στο Δήμο Παιονίας του Νομού Κιλκίς, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί του παρακάτω θέματος:
1. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των 1.802.001,70 ευρώ, με μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής της Εταιρείας κατά 0,17 κατ’ εφαρμογή του άρθρου 119 παρ. 4 του Ν. 4548/2018.
H ανωτέρω μείωση θα πραγματοποιηθεί για να συμψηφιστούν ισόποσες σωρευμένες λογιστικές ζημιές της εταιρείας. Σκοπός της εταιρείας με την ανωτέρω μείωση είναι να μην εμπίπτει πλέον στις διατάξεις της παρ.4 του άρθρου 119 του Ν.4548/2018.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα σελίδα για την Τράπεζα Ηπείρου: ΑΜΚ 30 εκατ. ευρώ και πλειοψηφία 51% στην Capstone Capital
- Απίστευτο: Δήλωσε κέρδη από κρυπτονομίσματα 3,14 εκατ. ευρώ και η εφορία δεν αναγνώρισε… 21.000 ευρώ για τεκμήρια διαβίωσης!
- Η Chios Navigation ύψωσε την ελληνική σημαία στο Doric Flame
- LVMH: Από την πίεση των μετόχων στην πρώτη σαφή κίνηση – Ο Antoine Arnault στην εκτελεστική επιτροπή του ομίλου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.