ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο νέα έργα συνολικής αξίας 85 εκατ. ευρώ υπογράφει η Intrakat, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία.
Το πρώτο που υπογράφεται την 07/05/2021 είναι η Κατασκευή της Α’ Φάσης του Αυτοκινητόδρομου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς, στην Κύπρο, ύψους 73 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ, συνίσταται σε αυτοκινητόδρομο μήκους 15 χλμ με δύο σήραγγες μήκους 900 μέτρων και πέντε υψηλές γέφυρες μήκους 1.400 μέτρων.
Το δεύτερο αξίας 12 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ υπογράφεται μέσα στον Απρίλιο και είναι η Αποκατάσταση ζημιών των οδικών υποδομών και των συνοδών υδραυλικών έργων του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.
Διαβάστε επίσης:
Quest: Αύξηση 97% στα καθαρά κέρδη το 2020, στα €720 εκατ. έκλεισαν οι πωλήσεις
ΑΝΕΚ: Διαψεύδει τις καταγγελίες των ναυτεργατικών σωματείων
Self tests: Από την Πέμπτη διαθέσιμα στους δικαιούχους – Πώς θα καλύπτεται η ζήτηση
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέτρος Παναγιωτίδης: Ο εφοπλιστής με την τέταρτη εισηγμένη ναυτιλιακή
- Σαράντης: Πίεση στα έσοδα, αλλά οι θετικές προοπτικές και τα βελτιωμένα λειτουργικά περιθώρια στηρίζουν αύξηση της τιμή στόχου στα €16,04 ανά μετοχή
- Πως δηλώνονται φέτος στην εφορία τα εισοδήματα από ακίνητα
- Η Ρόδος τίμησε τον Νίκο Χασαπόπουλο και το Mononews – Λαμπρή εκδήλωση για το βιβλίο «Τα Αδημοσίευτα» (εικόνες – βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.