ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο δωρεάν rapid testσ τον μήνα θα μπορούν να κάνουν οι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις που απασχολούν 20 άτομα και άνω, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε από τη Βουλή ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.
Τις επόμενες μέρες θα λειτουργήσει ειδική πλατφόρμα, μέσω της οποίας οι εργοδότες θα δηλώνουν το σύνολο του προσωπικού τους και οι εργαζόμενοι θα μπορούν να κάνουν δύο φορές το μήνα rapid test.
Το κόστος θα καλύπτεται από τον κρατικό προϋπολογισμό, σημείωσε ο Kώστας Χατζηδάκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ανοίξει την ερχόμενη εβδομάδα στην Ψηφιακή Πύλη του Δημοσίου gov.gr (ergasiatesting.gov.gr) και σε αυτή οι εργοδότες θα μπορούν να δηλώνουν τους εργαζόμενους, εφόσον επιθυμούν να προβούν σε έλεγχο δύο φορές τον μήνα.
Διαβάστε ακόμη:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ψηφιακή ασπίδα για τους ανήλικους: Η Ελλάδα, για πρώτη φορά, υλοποιεί την επαλήθευση ηλικίας μέσω του Gov.gr Wallet και του Kids Wallet
- Πετρέλαιο και φυσικό αέριο: Τα σενάρια της ΕΚΤ, διεθνών τραπεζών και οίκων αξιολόγησης για την πορεία των τιμών
- Ντόναλντ Τραμπ: Προσωρινή άρση κυρώσεων στο ιρανικό πετρέλαιο για να ρίξει τις τιμές
- Γιατί διαφωνούν J.P. Morgan και Deutsche Bank για τη μετοχή του ΟΤΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.