ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Αύριο θα ξέρουμε τι θα γίνει με την Ryanair. Η πόλη πρέπει από αυτήν την ιστορία να βγει κερδισμένη. Το πρώτο κέρδος είναι ότι όλοι οι φορείς αμέσως, είναι στη ίδια γραμμή» δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, στο περιθώριο εκδήλωσης, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο κλείσιμο της βάσης της Ryanair στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Όπως είπε, αύριο στις 14.30 έχει συγκληθεί σύσκεψη με όλους τους φορείς της πόλης προκειμένου να συζητηθεί το πως όλοι μαζί μπορούν να κάνουν το θετικό βήμα που απαιτείται ενώ σε εξέλιξη είναι και ο διάλογος με τη Fraport.
Διαβάστε επίσης
Prodea: Διάθεση 28.272 μετοχών από την Invel Real Estate
Παπουτσάνης: Στο €1,1 εκατ. τα καθαρά κέρδη στο τρίμηνο
ΕΕ εναντίον Meta: Σύγκρουση για τον έλεγχο των AI υπηρεσιών στο WhatsApp
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
- ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
- Φώτης Γιόφτσιος: Πάνω από το 25% έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής – Προθεσμίες εξπρές δίνουν οι προμηθευτές
- Γιάννης Γρατσώνης (BSH Hellas): Πού «βλέπει» ανάπτυξη – Τα best sellers και το στοίχημα των στεγνωτηρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.