ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρουσίασε τις εργασίες για το νέο πάρκο 25 στρεμμάτων στον Ελαιώνα, τον νέο πνεύμονα πρασίνου της πόλης.
Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Δημάρχου:
Από τις μακέτες, στα έργα!
Μια πρώην χωματερή μετατρέπεται, ύστερα από σκληρή δουλειά, στον μεγαλύτερο πνεύμονα πρασίνου της πόλης μας!
Ο νέος Ελαιώνας ετοιμάζεται για να μας υποδεχθεί όλους!
Εκατοντάδες δέντρα, γήπεδα, χώροι για σκύλους, μια νέα λεωφόρος και θέα που φτάνει μέχρι τον Παρθενώνα!
Η Αθήνα αλλάζει ΤΩΡΑ!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μιχαηλίδου: Δυναμικό ξεκίνημα για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς» – Σε 13.500 ανέρχονται οι επισκέψεις την πρώτη ημέρα λειτουργίας της πλατφόρμας
- Στουρνάρας: Η Ελλάδα είναι σε πορεία σύγκλισης προς τα ευρωπαϊκά εισοδήματα και αποκατάστασης της εμπιστοσύνης των επενδυτών
- Έρευνα Ιδρύματος Vodafone: 3 στους 4 εφήβους στην Ελλάδα δυσκολεύονται να διαχειριστούν τον χρόνο τους online
- ΕΟΤ: Δράση προβολής της Αττικής και ενίσχυσης της αεροπορικής σύνδεσης Ελλάδας-Τουρκίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.