• Business

    Δίκη Folli Follie: Δημήτρης Κουτσολιούτσος- «Αμφισβητώ τα νούμερα των εκθέσεων»

    Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος της Folli Follie

    Δημήτρης, Καίτη και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος


    Ξεκίνησε πριν από λίγο στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας η πολύκροτη δίκη της Folli Follie με τη συνέχεια της απολογίας του Δημήτρη Κουτσολιούτσου.

    Η συνέχιση της απολογίας του κατηγορούμενου έρχεται μία μέρα μετά την απρόοπτη διακοπή λόγω της αδιαθεσίας του.

    Ο Δημήτρης Κουτσουλιούτσος από το βήμα δίνει μία απολογία κόλαφο για τις ελεγκτικές εκθέσεις, απορρίπτοντας τα ευρήματά τους

    Ο κατηγορούμενος έκανε λόγο ότι η «ωραιοποίηση» των ισολογισμών έχει να κάνουν με μία απόκλιση 12% από τα πραγματικά μεγέθη, καθώς συμπεριέλαβαν τα έσοδα από τις εταιρείες – ιδιοκτησία της Folli Follie που δεν έχουν ενοποιηθεί.

    «Αμφισβητώ τα αποτελέσματα των δύο εκθέσεων. Οι δύο εκθέσεις είναι αποτυχημένες», είπε πριν από λίγο ο ιδρυτής της Folli Follie.

    O Δημήτρης Κουτσολιούτσος στη συνέχεια κατέδειξε ότι «δεν ασχολούνταν με τα οικονομικά της Ασίας», τα οποία τα είχε αναλάβει ο Τόνιο Λο, ενώ οι ορκωτοί της Ασίας «ήξεραν».

    Ακόμη δήλωσε ότι έγινε συστηματική εκτέλεση των λέξεων «Δημήτρης Κουτσολιούτσος» και «Folli Follie».

    Στην απολογία του ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος ανέφερε ότι ο Τόνι Λο και η ομάδα του είναι αυτοί που ασχολούνται με τα οικονομικά, ενώ εκείνος υπέγραφε έγγραφα στα οποία του είχαν συγκεκριμένα σημεία που έπρεπε να βάλει την υπογραφή του.

    Ο κατηγορούμενος δεν ανέφερε κάτι για τον Ιωάννη Μπεγιέτη, αλλά αυτό που είπε ήταν ότι οι ορκωτοί του Χονγκ Κονγκ ήξεραν και γι’ αυτό ζήτησαν τα παραστατικά για να είναι καλυμμένοι.

    Παράλληλα δήλωσε ότι υπήρχαν χρήματα σε όλες τις εταιρείες και συνέχισε τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «ο όμιλος της Ασίας ήταν σημαντικός γιατί προωθούσε το προϊόν, αλλά ήταν και η μονάδα παραγωγής», υποδεικνύοντας ότι μέσα στον χρόνο γύριζαν στην εταιρεία τουλάχιστον 400 εκατομμύρια.

    Επιπλέον, ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος, μεταξύ άλλων, μετά τη μήνυσή του προς την προσωρινή Διοίκηση που δημοσιοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες συνέχισε τα «πυρά» του εναντίον της, χαρακτηρίζοντάς την «αμαρτωλή» για τις ενέργειές της, που σύμφωνα με τον ίδιο, οδηγούν την εταιρεία σε κατάρρευση.

    Η δίκη βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη.

    Διαβάστε επίσης:

    Δίκη Folli Follie: «Ήταν όλα αληθινά δεν χρωστάω πουθενά», λέει ο Δ. Κουτσολιούτσος και δεν βλέπει σκάνδαλο

    Δίκη Folli Follie: Ο Κουτσολιούτσος θυμήθηκε τη ζωή του με την Καίτη σε Παρίσι, Μιλάνο και… Hollywood

    Δικηγόροι της νέας διοίκησης ζητούν την επαναφορά του αιτήματος της αποδέσμευσης ακινήτων



    ΣΧΟΛΙΑ