• Business

    Διοίκηση ΟΤΕ – Ομοσπονδία εργαζομένων: Η επικοινωνία σε… σοβαρή βλάβη

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    Μιχάλης Τσαμάζ ΟΤΕ

    Μιχάλης Τσαμάζ. Επικεφαλής ΟΤΕ


    Την Δευτέρα λήγει η πρωτοφανής σε διάρκεια απεργία που προκήρυξε στον ΟΤΕ η ΟΜΕ – ΟΤΕ, χωρίς να υπάρχει, τουλάχιστον μέχρι χθες το βράδυ, ένδειξη κάποιας προσέγγισης που να μπορεί να οδηγήσει τις δύο πλευρές στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης.

    Το …κερασάκι στην ένταση που επικρατεί στο εσωτερικό της επιχείρησης, αποτέλεσε η «επίσκεψη» με συνθήματα που πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης μέλη του Ρουβίκωνα στο σπίτι του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ομίλου, Μιχάλη Τσαμάζ.

    Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το σχετικό κείμενο της αναρχικής ομάδας, που επαναλάμβανε τα επιχειρήματα των επικεφαλής της ΟΜΕ ΟΤΕ, αλλά και η χλιαρή διάθεση της Ομοσπονδίας να καταδικάσει το γεγονός.

    Κρίσιμο είναι πλέον ότι η πολυήμερη απεργία έχει ως συνέπεια να σωρεύονται αιτήματα αντιμετώπισης βλαβών, μεταφοράς γραμμών και γενικά ότι έχει σχέση με την εξυπηρέτηση των πελατών, κάτι που αφορά ολόκληρη την αγορά αφού ο ΟΤΕ διαθέτει τις υπηρεσίες του και στη χονδρική στους υπολοίπους παρόχους. Η διεύθυνση άλλωστε με τους περισσότερους απεργούς είναι η Τεχνική. Αυτό αποδίδεται στην ανασφάλεια που έχει δημιουργηθεί στη συγκεκριμένη κατηγορία εργαζομένων από την πληροφορία ότι η διοίκηση σχεδιάζει να δημιουργήσει μια θυγατρική εταιρεία υπό την ονομασία ΟΤΕ Services στην οποία θα μεταφερθεί το σύνολο του προσωπικού της τεχνικής διεύθυνσης.



    ΣΧΟΛΙΑ