• Business

    Διευκρινίσεις από τη Seajets: Δεν υπήρξε απαγόρευση απόπλου για το Andros Jet – Τι συνέβη

    • NewsRoom


    Διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με το Andros Jet και τις πληροφορίες περί απαγόρευσης  απόπλου του Andros Jet από το λιμάνι της Σύρου την Τετάρτη εξέδωσε η Seajets.

    Σύμφωνα με την εταιρεία, δεν έλαβε χώρα καμία απαγόρευση απόπλου από τις λιμενικές Αρχές, αλλά ζητήθηκε μια διευκρίνιση από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο. Παράλληλα, η Seajets διευκρινίζει πως το δεν ολοκληρώθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Seajets:

    Προς διευκρίνιση των δημοσιευμάτων που κυκλοφόρησαν στον ηλεκτρονικό τύπο, κάνοντας λόγο για «απαγόρευση απόπλου» του πλοίου Andros Jet την 12/09/2018 στο Λιμένα της Σύρου, λόγω δυσλειτουργίας του αριστερού πέδιλου του καταπέλτη, θα θέλαμε να τονίσουμε πως ουδέποτε έλαβε χώρα απαγόρευση απόπλου από λιμενικές αρχές.

    Ζητήθηκε μια διευκρίνιση από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο, η οποία και δόθηκε άμεσα. Τέλος, ο λόγος που το χθεσινό δρομολόγιο του εν λόγω πλοίου δεν ολοκληρώθηκε ήταν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, για τις οποίες η εταιρεία μας είχε ήδη εκδώσει νωρίτερα σχετική ανακοίνωση.



    ΣΧΟΛΙΑ