ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από την 1η Οκτωβρίου, ημερομηνία έναρξης του νέου τρόπου διακανονισμού οφειλών στη ΔΕΗ, έως την 25η Οκτωβρίου, περισσότεροι από 37.200 πελάτες έχουν ρυθμίσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς την εταιρεία.
Πάνω από το 50% των διακανονισμών αφορά σε οφειλές έως 1.000 ευρώ.
Το συνολικό ποσό, που διακανονίστηκε υπερβαίνει τα 55.000.000 ευρώ.
Στο σύνολο των ρυθμίσεων, περισσότερες από 12.000 έγιναν τηλεφωνικά με την απλοποιημένη διαδικασία στο 11770 και αφορούν στο διάστημα 8/10/2019-25/10/2019.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωνσταντοπούλου για υποκλοπές: Να κληθεί ο Τζαβέλλας και ο διοικητής της ΕΥΠ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής
- Το SMERemediumCap αποχαιρετά με οδύνη τον Θοδωρή Μόσχο
- Ημέρες Καριέρας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με συμμετοχή 15 ναυτιλιακών εταιρειών
- Ρωσία: Πώς σχεδιάζει να ενισχύσει με $1,5 δισ. το ταμείο για τις «δύσκολες ώρες»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.