• Business

    ΔΕΔΑ – ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Υπέγραψαν Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών Διαχείρισης Δικτύου Διανομής

    • NewsRoom

    ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Λεωνίδας Μπακούρας και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ, Μάριος Τσάκας


    Την έναρξη μιας σταθερής συνεργασίας μεταξύ της ΔΕΔΑ και της ΕΔΑ ΘΕΣΣ σηματοδοτεί η Υπογραφή της Σύμβασης Παροχής Υπηρεσιών Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Φ.Α.  μεταξύ των δύο εταιρειών για τη βέλτιστη διαχείριση των δικτύων διανομής φυσικού αερίου προς όφελος των καταναλωτών.

    Η Σύμβαση Service Level Agreement (S.L.A), που υπέγραψαν οι διοικήσεις των δύο εταιρειών, έχει ως στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών για την αναβάθμιση του επιπέδου ασφάλειας και αξιοπιστίας των υποδομών φυσικού αερίου στην ελληνική περιφέρεια. Η Σύμβαση εγκρίθηκε από τη ΡΑΕ και προβλέπει την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με την υποστήριξη της ΔΕΔΑ στην ανάπτυξη, τη λειτουργία και τη συντήρηση των δικτύων διανομής φυσικού αερίου. Ταυτόχρονα, η ΔΕΔΑ θα επιτύχει σημαντική εξοικονόμηση πόρων, καθώς η Σύμβαση αυτή είναι η πλέον συμφέρουσα σε ό,τι αφορά την παροχή υπηρεσιών σχετικών με τη βέλτιστη λειτουργία των δικτύων της.

    Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΑ, Μάριος Τσάκας δήλωσε σχετικά: «Προτεραιότητά μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους καταναλωτές μας και η διασφάλιση της αδιάλειπτης και ασφαλούς παροχής φυσικού αερίου μέσα από την τήρηση αυστηρών προδιαγραφών και ελέγχων. Η συμφωνία της ΔΕΔΑ με την ΕΔΑ ΘΕΣΣ αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για να ανταλλάξουμε τεχνογνωσία, αλλά και για να διερευνήσουμε νέες προοπτικές συνεργασίας στο μέλλον, βασιζόμενοι στο κοινό μας όραμα να φθάσει το φυσικό αέριο σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες με ασφάλεια και αξιοπιστία».

    Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, Λεωνίδας Μπακούρας, σημείωσε ότι: «Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ πιστεύει στις συνεργασίες των Εταιρειών Διανομής όταν αυτές αποβαίνουν προς όφελος της κοινωνίας, της ίδιας της εταιρείας και των μετόχων και στην ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας».



    ΣΧΟΛΙΑ