• Business

    DDC Financial Group: Έρχεται στην Αθήνα το 360° Investors Summit το Νοέμβριο

    • NewsRoom

    Albert Sirignano, CEO DCC Fnancial Group (Πηγή: DCC)


    Η αναμενόμενη εμβληματική εκδήλωση του DDC Financial Group με τίτλο “360° DDC Investors Summit – Europe & the Middle East” είναι έτοιμη να είναι το κορυφαίο NPL γεγονός της χρονιάς, που θα πραγματοποιηθεί στις 16-17 Νοεμβρίου 2023, στο Divani Apollon Palace & Thalasso στην Αθήνα.

    Η διάσκεψη κορυφής έχει σχεδιαστεί για να συνδέσει ενεργούς επαγγελματίες από τους χώρους των επενδύσεων σε ανεξόφλητες απαιτήσεις, των μη εξυπηρετούμενων δανείων και των εταιρειών REOs από όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

    Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η συνάντηση των επενδυτών είναι σημαντική για την Ελλάδα, καθώς παρέχει μια αξιόλογη πλατφόρμα για επενδυτές που ενδιαφέρονται για την ελληνική διαχείριση πιστώσεων, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια (NPL) και την αγορά ακινήτων – μια ακμάζουσα επενδυτική ευκαιρία για όσους αναζητούν επισφαλή περιουσιακά στοιχεία.

    Με αναμενόμενη συμμετοχή εκατοντάδων ηγετών του κλάδου, 150 ομιλητών από περισσότερες από 40 χώρες, η συνάντηση θα είναι μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη.

    Οι συζητήσεις περιλαμβάνουν σχετικά θέματα γύρω από την ευρωπαϊκή αγορά μη εξυπηρετούμενων δανείων, τις REOs, τη δομημένη χρηματοδότηση, την προώθηση των αρχών ESG στις εναλλακτικές επενδύσεις, τις επενδύσεις σε ακίνητα στη Μέση Ανατολή, την διαχείριση NPLs, την τραπεζική, τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις.

    Στους ομιλητές περιλαμβάνονται εξέχοντα στελέχη από όλους τους τραπεζικούς, χρηματοοικονομικούς και επενδυτικούς τομείς του χρηματοπιστωτικού κλάδου, όπως Delfi Partners, doValue, Intrum Investments, StepStone Private Debt, Copernicus Group, Hoist Capital, Attica BankΑΤΤ -0,65%, Hipoges, illimity Bank, Limestone Capital, KPMG, Tatweer Misr, Rakbank, Allen &; Overy, Bain Capital και πολλών άλλων.

    Το 360° DDC Investors Summit – Europe & The Middle East καλωσορίζει επενδυτές και επαγγελματίες του κλάδου που αναζητούν νέες ευκαιρίες και στοχεύουν να παραμείνουν μπροστά στον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο των εναλλακτικών επενδύσεων σε επισφαλή περιουσιακά στοιχεία.

    Διαβάστε επίσης: 

    Ευρωκοινοβούλιο: Το αλουμίνιο αναβαθμίζεται σε στρατηγικής σημασίας πρώτη ύλη – Η αντίδραση του Μυτιλιναίου

    Intracom: Συνεργασία με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών της Ιταλίας EOLO

    Aεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος: Πιστοποίηση στο τελευταίο στάδιο του «Airport Carbon Accreditation»



    ΣΧΟΛΙΑ