ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με αφορμή δημοσιεύματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, η διοίκηση της DBC DIADIKASIA ανακοινώνει με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους μετόχους, τα στελέχη, τους συνεργάτες και τους πελάτες της εταιρείας:
«Η DBC DIADIKASIA, η μεγαλύτερη ανεξάρτητη, Ελληνικών συμφερόντων εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων, έχοντας ηγετικό ρόλο στην Ελληνική αγορά για 3 συναπτές δεκαετίες, με ισχυρά οικονομικά μεγέθη από την ίδρυση της και με συνεχιζόμενη ανοδική πορεία για το προβλέψιμο μέλλον, με βασικό ρόλο σε πολλά και μεγάλα γεγονότα του ελληνικού επιχειρείν, ανέκαθεν βρισκόταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας ως αποδέκτης ουσιαστικού και εμπράγματου ενδιαφέροντος υποψήφιων εγχώριων αλλά και διεθνών επενδυτών.
Με την παρούσα διαψεύδουμε την ύπαρξη οποιασδήποτε μετοχικής συμφωνίας και καλούμε τους ενδιαφερόμενους να λαμβάνουν υπόψη μόνο τις επίσημες ανακοινώσεις της εταιρείας».

Διαβάστε επίσης:
Lufthansa: Αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την πρωτεύουσα του Ιράν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οικογενειακή τραγωδία στην Ελευσίνα: Σκότωσε τη μητέρα της ενώ προσπαθούσε να παρκάρει
- Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας: Παρουσία Τασούλα και Μητσοτάκη η εκδήλωση στο Υπ. Εξωτερικών (Ιive)
- Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Δήμος Αίγινας
- Νίκος Πλακιάς: Γνήσια τα βίντεο από τα Τέμπη, η εμπορική αμαξοστοιχία δεν κουβαλούσε παράνομο φορτίο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.