ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έχει αποκατασταθεί το τεχνικό πρόβλημα που παρατηρήθηκε στις Ραδιοσυχνότητες των Ελληνικών Υπηρεσιών Εναέριας Κυκλοφορίας.
Ωστόσο, αναμένονται καθυστερήσεις στις πτήσεις λόγω της συσσώρευσης μεγάλου αριθμού πτήσεων στη διάρκεια του τεχνικού προβλήματος, σύμφωνα με ενημέρωση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.
Οπως αναφέρεται στο site του ΔΑΑ «Οι πτήσεις πλέον αποδεσμεύονται και η επιχειρησιακή χωρητικότητα αποκαταστάθηκε. Ωστόσο καθυστερήσεις θα συνεχίσουν να καταγράφονται λόγω της συσσώρευσης μεγάλου αριθμού πτήσεων στη διάρκεια του τεχνικού προβλήματος».
Διαβάστε επίσης
ΥΠΑ: Σημειώθηκε μαζική παρεμβολή σχεδόν σε όλες τις συχνότητες του FIR Αθηνών
ΟΤΕ: Δεν εντοπίστηκε κανένα τεχνικό πρόβλημα στα κυκλώματα διασύνδεσης που παρέχει στην ΥΠΑ
Fraport Greece: Εξομαλύνονται τα προβλήματα στις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα επίθεση Σαμαρά: Στη μαία του δυτικού πολιτισμού Ελλάδα διαπιστώνω σημάδια παρακμής
- Μαύρη Θάλασσα: Επιθέσεις σε πλοία απειλούν το εμπόριο και δοκιμάζουν το ΝΑΤΟ
- Μέγαρο Μαξίμου: Σύσκεψη Μητσοτάκη με Βαγγέλη Μαρινάκη για την αναβάθμιση του Καραϊσκάκη
- Ζαχαράκη από Πάτρα: Δημόσια Παιδεία με εξωστρέφεια και καινοτομία – Νέο αγγλόφωνο Ιατρικής και Κέντρο Καινοτομίας Δυτικής Ελλάδας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.