ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ο απαισιόδοξος βλέπει το ποτήρι μισοάδειο, ο αισιόδοξος μισογεμάτο, ο μηχανικός λέει ότι το ποτήρι είναι δυο φορές μεγαλύτερο από ό,τι χρειάζεται». Με αυτόν τον γλαφυρό τρόπο περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα, ανάλογα με τη θέση μας, ο κ. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΤΙΤΑΝ.
Ο κ. Παπαλεξόπουλος, αναφερόμενος από το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών στους νέους στόχους που πρέπει να θέσουμε ως χώρα, υπογράμμισε πως «η πιο σημαντική επένδυση που έχουμε να κάνουμε είναι η ψηφιακή ανάπτυξη της χώρας», η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί, καθώς τα τελευταία χρόνια έχουμε χάσει έδαφος.
«Έχουμε χάσει την αυτοπεποίθηση μας και πρέπει να την ξαναβρούμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαλεξόπουλος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γ. Προβόπουλος: «Η ανταγωνιστικότητα δεν κερδίζεται με υποτίμηση του νομίσματος»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Μπακογιάννης: «Να γυρίσουμε το κράτος και την Ευρώπη ανάποδα»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σήμερα στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φόνος στο Μονακό: Ποιος ήταν ο δισεκατομμυριούχος τραπεζίτης Έντμοντ Σάφρα, πώς έχτισε την αυτοκρατορία του και τελικά, ποιος ευθύνεται για τον θάνατό του;
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στην τελική ευθεία η παραχώρηση της Εγνατίας Οδού – Στα ταμεία του Δημοσίου έως 1,3 δισ. ευρώ
- Αποκάλυψη για ΔΕΣΦΑ: Τέλος η Μαρία Ρίτα Γκάλι από CEO – Οι λόγοι που οδηγούν στην αποχώρησή της μετά από 5 χρόνια
- Τι λέει το smart money για Πειραιώς, Metlen και JUMBO, γιατί έδιωξαν την Μαρία Ρίτα Γκάλι, τι συμβαίνει με Προκοπίου και Αστέρα, ο λογιστής των ΕΑΣ, και μια συνάντηση με σημασία του ΚΜ στο σπίτι του Μανιά