• NewsRoomNewsRoom

    Μήπως ήρθε η ώρα να δούμε με μεγαλύτερη προσοχή το εύρος των καλύψεων και τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα προγράμματα ασφάλισης της Anytime;

    Προσφορές, εκπτώσεις και πάλι προσφορές… Ίσως να είστε κι εσείς ένας από αυτούς που είδαν το inbox του email τους, το viber και το κινητό τους να κατακλύζονται από άπειρα διαφημιστικά μηνύματα αυτές τις μέρες. Πόσα, όμως, από αυτά έχετε πραγματικά ανάγκη;

    Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα από τα μηνύματα που λαμβάνουμε αφορούν αγαθά ή υπηρεσίες όχι και τόσο μεγάλης σημασίας για τη ζωή μας, τη στιγμή που τρέχουμε να καλύψουμε σημαντικές, καθημερινές ανάγκες που πρέπει να βάλουμε σε απόλυτη προτεραιότητα. Όπως η διατροφή μας, η ασφάλεια της μηχανής, του αυτοκινήτου και του σπιτιού μας, καθημερινά μικρά ή μεγαλύτερα έξοδα, όπως η βενζίνη. Πράγματα που δεν χωρούν άλλη αναβολή, ειδικά από τη στιγμή που μπορούμε να βρούμε αυτό που χρειαζόμαστε, εύκολα, γρήγορα, ευέλικτα.

    Γιατί, λοιπόν, να αναλωθούμε στα ανούσια, ενώ μπορούμε, με μια και μόνο κίνησή μας, να νιώσουμε περισσότερη ασφάλεια; Μήπως ήρθε η ώρα να δούμε με μεγαλύτερη προσοχή το εύρος των καλύψεων και τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα προγράμματα ασφάλισης της Anytime; Για το αυτοκίνητο, τη μηχανή, το σπίτι, την υγεία, στην Anytime μπορείς να βρεις ό,τι χρειάζεσαι σε 2 μόνο λεπτά!

    Και επειδή η Anytime θέλει να προσφέρει πάντα κάτι περισσότερο, την εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 μπορείς να επωφεληθείς από τη νέα σούπερ Cyber Offer που ισχύει για κάθε νέο συμβόλαιο οχήματος ή κατοικίας, κερδίζοντας αυτόματα μία GiftCard Shell για τα καύσιμά σου!

    Συγκεκριμένα, για κάθε νέο συμβόλαιο οχήματος, οι πελάτες της Anytime κερδίζουν αυτόματα μία GiftCard Shell έως €20 για καύσιμα ή αγορές στα πρατήρια της Shell (για 6μηνο συμβόλαιο κερδίζουν μία GiftCard Shell των €10, για 12μηνο μία GiftCard Shell των €20).

    Και για κάθε νέο συμβόλαιο κατοικίας, οι πελάτες κερδίζουν αυτόματα μία GiftCard Shell των €20.

    H προσφορά ισχύει για οχήματα και κατοικίες που ασφαλίζονται για πρώτη φορά στην Anytime και δε συνδυάζεται με κάποια άλλη προσφορά.

    H αξία κάθε προσφοράς πολλαπλασιάζεται ανάλογα με τη χρησιμότητά της. Και τίποτα δεν είναι σημαντικότερο από τη σιγουριά και την ασφάλεια που μπορούμε να προσφέρουμε σε εμάς και στους αγαπημένους μας.

    Η ασφάλιση όπως εσύ τη θες! Στην Anytime.