ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η εταιρεία ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ ανακοίνωσε την υπογραφή νέας δανειακής σύμβασης, συνολικού ποσού 4 εκατ. ευρώ μεταξύ των πιστωτριών τραπεζών, της IMPALA HELLAS και της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΑΒΕΕ.
Η εισηγμένη ανακοίνωσε επίσης ότι κατατέθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρεθύμνου η αίτηση επικύρωσης του σχεδίου εξυγίανσης της Εταιρείας και ορίστηκε δικάσιμος η 20.03.2020.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΜΙΔΑ: «Παράθυρο» για διορθώσεις στο Ε9 χωρίς πρόστιμα και αναδρομικό ΕΝΦΙΑ – Όλες οι αλλαγές για τους ιδιοκτήτες
- Ξεκινούν τη Δευτέρα οι θερινές εκπτώσεις – Πόσο θα διαρκέσουν
- Μιχαηλίδου: «Τα σχόλια των πολιτών έγιναν συγκεκριμένες αλλαγές στον Προσωπικό Βοηθό και στην Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση»
- Reuters: Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ υπόσχεται εκδίκηση για την δολοφονία του πατέρα του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.