• Business

    Creta Farms: Δεν υπάρχει επί του παρόντος επίσημη συζήτηση για ένταξη στο άρθρο 106 του πτωχευτικού

    • NewsRoom


    Επί του παρόντος δεν υπάρχει επίσημη σχετική συζήτηση περί ένταξης της εταιρείας στο άρθρο 106 του πτωχευτικού κώδικα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου, διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο η Creta Farms.

    Η εταιρεία προσθέτει πως η εταιρεία και ο βασικός μέτοχος Εμμανουήλ Δομαζάκις απέστειλε στους Πιστωτές απαντητική επιστολή η οποία τελεί υπό την έγκριση των Επιτροπών των Τραπεζών, σημειώνοντας ότι επί του παρόντος, υπάρχει προφορική συναίνεση και αναμένεται η επίσημη απάντηση προκειμένου να δρομολογηθούν οι περαιτέρω εξελίξεις.

    Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει:

    «Αναφορικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα του Τύπου και σύμφωνα με το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο, σε συνέχεια της από 3342/17.09.2019 Επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η Εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό επί των κατωτέρω:

    1. Η Εταιρεία και ο βασικός μέτοχος Εμμανουήλ Δομαζάκις απέστειλε στους Πιστωτές απαντητική επιστολή η οποία τελεί υπό την έγκριση των Επιτροπών των Τραπεζών. Επί του παρόντος, υπάρχει προφορική συναίνεση και αναμένεται η επίσημη απάντηση προκειμένου να δρομολογηθούν οι περαιτέρω εξελίξεις.

    2. Αναφορικά με τα δημοσιεύματα περί ένταξης της Εταιρείας στο άρθρο 106 του πτωχευτικού κώδικα, δεν υπάρχει επί του παρόντος επίσημη σχετική συζήτηση.

    3. Σε εξέλιξη βρίσκεται ειδικός έλεγχος που διενεργείται από την Deloitte Business Solutions AE αναφορικά με την ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ και λοιπές εταιρείες του ομίλου, που αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα, με έμφαση στις περιοχές που αναφέρθηκαν τους τελευταίους μήνες σε δημοσιεύματα στον τύπο, και κατόπιν της ολοκλήρωσής του θα εκτιμηθούν τυχόν επιπτώσεις των πορισμάτων/ευρημάτων επί των δημοσιευμένων Οικονομικών Καταστάσεων της Εταιρείας για την οικονομική χρήση του 2018 και προηγούμενων ετών.



    ΣΧΟΛΙΑ