ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ανάρτησή της στο Facebook η Coca Cola 3E πήρε θέση γύρω από τα όσα ακούγονται για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού 24χρονης σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ξεκαθαρίζοντας πως ονόματα προσώπων που φέρονται εμπλεκόμενα με την υπόθεση δεν έχουν ιδιοκτησιακή, μετοχική ή διοικητική σχέση με την εταιρεία.
Στην ανάρτησή της, η εταιρεία καταδικάζει «απερίφραστα κάθε μορφή βίας».
Αναλυτικά η ανάρτηση της Coca Cola 3E:
«Σχετικά με πρόσφατες αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα αντίστοιχα δημοσιεύματα, θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ιδιοκτησιακή, μετοχική ή διοικητική σχέση της εταιρείας μας με τα πρόσωπα που φέρονται να έχουν αναμειχθεί στην υπόθεση.
Όλοι εμείς, στην Coca-Cola 3E, καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας.»
Διαβάστε επίσης
Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία – Ερευνάται το αδίκημα μαστροπείας
Θεσσαλονίκη: Τι βρέθηκε στο δωμάτιο του φερόμενου ως δράστη για τον ομαδικό βιασμό της 24χρονης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Η Πολιτεία του Νέου Μεξικού προσέφυγε κατά του υπ. Δικαιοσύνης ζητώντας πρόσβαση στα αρχεία Έπστιν
- Κολομβία: Εντοπίστηκε λεωφορείο με 420 κιλά εκρηκτικών πριν από την ορκωμοσία του νέου προέδρου
- ΗΠΑ: Πολλοί νεκροί από πυροβολισμούς στη Βόρεια Καρολίνα
- Wall Street: Βουτιά για τις μετοχές τηλεπικοινωνιών καθώς η SpaceX ετοιμάζεται να μπει στην κινητή τηλεφωνία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.