• Business

    Χριστουγεννιάτικα «Δώρα Αγάπης» στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος

    • NewsRoom


    Χριστούγεννα… Η κατ’ εξοχήν γιορτή της αγάπης, της προσφοράς, της αλληλεγγύης. Μια γιορτή που μας φέρνει κοντά όσο καμία άλλη. Μέρες χαράς που όλοι θέλουμε να ζήσουμε και να μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας. Με ζεστασιά και φροντίδα.

    Κι όμως, αυτές ακριβώς τις μέρες, κάποιοι συνάνθρωποί μας έχουν ανάγκη την προσφορά μας περισσότερο από ποτέ. Μια προσφορά που μπορεί να κάνει τη ζωή τους λίγο καλύτερη, λίγο πιο ζεστή. Eίναι η δύναμη της προσφοράς άλλωστε που χαρίζει χαμόγελα τόσο σε εκείνους που την δέχονται, όσο και σε εμάς τους ίδιους που την δίνουμε απλόχερα. Είναι ένας τρόπος και αυτός να συμβάλλουμε, εν όψει εορτών, στην δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

    Σε αυτό το πνεύμα και για τρίτη χρονιά, η ΑΒ Βασιλόπουλος διαθέτει σε επιλεγμένα καταστήματα της σε ολόκληρη την Ελλάδα «Δώρα Αγάπης», δίνοντας σε όλους τους πελάτες την ευκαιρία να προσφέρουν στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

    Τα «Δώρα αγάπης» έχουν σχεδιαστεί για τις φετινές γιορτές και περιλαμβάνουν διαφορετικά προϊόντα που καλύπτουν τις εορταστικές ανάγκες των πελατών, σε ένα κλίμα προσφοράς και αγάπης. Για κάθε «Δώρο Αγάπης» που οι πελάτες της ΑΒ αγοράζουν, η εταιρεία δωρίζει 2€ στην «Τράπεζα Τροφίμων».

    Ποια είναι τα «Δώρα Αγάπης»;

    Δώρο Αγάπης – Το πιο τρυφερό δώρο

    Πρόκειται για ένα τρυφερό και γιορτινό δώρο για έναν πολύ ξεχωριστό σκοπό. Περιέχει βασικά είδη διατροφής, το οποίο οι πελάτες της ΑΒ μπορούν:

    • Να προσφέρουν απευθείας σε κάποιον που γνωρίζουν ότι έχει ανάγκη ή να το κρατήσουν για δική τους χρήση
    • Να το αφήσουν στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων στα καταστήματα της ΑΒ, για την ενίσχυση τοπικών οργανώσεων

    Περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα ΑΒ: μπισκότα, μαύρη σοκολάτα, σοκολάτα γάλακτος, Passata, αλεύρι, πένες, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ.

     

    Δώρο Αγάπης – Το πιο γιορτινό δώρο

    Αποτελεί ένα εκλεκτό δώρο που μπορείτε να προσφέρετε σε οποιαδήποτε επίσκεψη, κατά την περίοδο των γιορτών.

    Περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα: Λευκό κρασί «Παράγκα» ή κόκκινο κρασί «Κτήμα Σκούρα – Portes Merlot», πάστα ελιάς καλαμών «Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη», φυστίκια «Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη».

     

    Δώρο Αγάπης – Το πιο γλυκό δώρο

    Ενδείκνυται για ζεστά και γλυκά απογεύματα για τους αγαπημένους σας ή για εσάς. Ένα κουτί με λαχταριστές λιχουδιές για εσάς και τους αγαπημένους σας που μπορείτε να το προσφέρετε ή να το κρατήσετε για εσάς.

    Περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα: Coffee Way καφέ φίλτρου φουντούκι/βανίλια, Lindt Excellence σοκολάτα με πορτοκάλι ή Lindt Excellence σοκολάτα με θαλασσινό αλάτι, Lindt Excellence σοκολάτα με με 85% κακάο ή Lindt Excellence σοκολάτα με σοκολάτα υγείας με τσίλι.

    Γιατί τα Χριστούγεννα είναι πολλά περισσότερα από μια γιορτή. Είναι η δύναμη της προσφοράς, η αξία της αλληλεγγύης και του σεβασμού, έννοιες συνυφασμένες με την εταιρική κουλτούρα της ΑΒ Βασιλόπουλος.



    ΣΧΟΛΙΑ