• Business

    Χαϊδεμένος: Από 24 Σεπτεμβρίου η επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους


    Από την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου οι μετοχές της Χαϊδεμένος ΑΕΒΕ θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών με την τελική ονομαστική αξία των 1,16 ευρώ ανά μετοχή και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών στους μετόχους ποσού 0,02 ευρώ ανά μετοχή.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ως ημερομηνία έναρξης καταβολής της επιστροφής κεφαλαίου (0,02 ευρώ ανά μετοχή) ορίζεται η 24.9.2018

    Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι μέτοχοι, που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του ΣΑΤ την 18.9.2018 (ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων – recorddate) για την εν λόγω εισηγμένη εταιρεία.

    Η καταβολή των μετρητών για το ποσό της επιστροφής του κεφαλαίου θα ξεκινήσει την 24.9.2018 και θα πραγματοποιηθεί μέσω της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος ΑΕ.

    Υπενθυμίζεται ότι η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων που πραγματοποιήθηκε την 20η Ιουνίου 2018 αποφάσισε μεταξύ άλλων τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το συνολικό ποσό των 166.815 ευρώ με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής κατά το ποσό των 0,02 ευρώ, ήτοι από 1,18 ευρώ σε 1,16 ευρώ, και με την επιστροφή-καταβολή του αντίστοιχου ποσού προς τους μετόχους της εταιρείας.

    Μετά την μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται στο ποσό των 9.675.270 ευρώ, είναι ολοσχερώς καταβεβλημένο και διαιρείται σε 8.340.750 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 1,16 ευρώ εκάστης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υπόθεση Folli Follie: Ευθύνες στην Ecovis καταλογίζει εμμέσως το υπουργείο Οικονομικών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Synergia Hellenic Fund IV: Στόχος οι επενδύσεις κυρίως σε εδραιωμένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις



    ΣΧΟΛΙΑ