• Business

    Celia Kritharioti: Η βιτρίνα της στα Harrods βραβεύτηκε ως η καλύτερη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα στον κόσμο

    Celia Kritharioti_Best Holiday Window Winner


    Ακόμη μία μεγάλη διάκριση για τη Σίλια Κριθαριώτη (Celia Kritharioti), η οποία μετά από παγκόσμια ψηφοφορία που διήρκησε σχεδόν έναν μήνα, κέρδισε το βραβείο της καλύτερης χριστουγεννιάτικης βιτρίνας στο πολυκατάστημα Harrods, στα WindowsWear Awards.

    Για τον Οίκο Celia Kritharioti ήταν μεγάλη χαρά και τιμή να έχει αποκλειστική  παρουσία στο Harrods του Λονδίνου, ένα από τα πιο διάσημα πολυκαταστήματα στον κόσμο, ενώ η συγκεκριμένη συνεργασία σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην πλούσια ιστορία του Οίκου.

    Την εντυπωσιακή βιτρίνα της Σίλιας Κριθαριώτη στο διάσημο πολυκατάστημα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όλοι όσοι επισκέφτηκαν το Λονδίνο μέσα στις γιορτές, ενώ «πρωταγωνίστρια» ήταν μια λαμπερή νυφική δημιουργία κεντημένη στο χέρι.

    Ωδή στην εκλεπτυσμένη αισθητική

     

    CELIA KRITHARIOTI
    EVENING WEAR CELIA KRITHARIOTI

    EVENING WEAR CELIA KRITHARIOTI

    Η συγκεκριμένη δημιουργία αποτέλεσε ωδή στην εκλεπτυσμένη αισθητική που χαρακτηρίζει τη σχεδιάστρια, με τη φαντασμαγορική βιτρίνα να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις.

    Αξίζει να αναφερθεί πως στην ψηφοφορία συμμετείχαν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας από όλο τον κόσμο, ενώ χιλιάδες άνθρωποι ψήφισαν ηλεκτρονικά για να αναδείξουν τους νικητές των καλύτερων βιτρινών του 2023.

    Celia Kritharioti_Best Holiday Window Winner
    Celia Kritharioti_Best Holiday Window Winner

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    Celia Kritharioti: Μια ζωή μέσα στη μόδα – Από τον παππού και την «La Belle de Nice» στο Παρίσι

    Μιούτσια Πράντα: Πώς η κομμουνίστρια μεταμορφώνει το Μιλάνο;

    Ο Τζεφ Κουνς πάει Σελήνη – Έργα του διάσημου καλλιτέχνη σε μόνιμη εγκατάσταση



    ΣΧΟΛΙΑ