ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Νότια Αφρική αποτελεί τον νέο εξαγωγικό στόχο για τη νέα χρονιά από τη νέα χρονιά για το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νερό Θεόνη, από τα όρη των Αγράφων, που κυκλοφορεί μόλις από το 2013, έχει παρουσία πλέον σε 18 χώρες παγκοσμίως συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των ΗΠΑ, Καναδά, Βρετανία, Γερμανία, Σουηδία, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτο και Ισραήλ.
Σημειώνεται ότι το μεταλλικό νερό Θεόνη εμφιαλώνεται από την ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, ελληνική εταιρεία με έδρα τη Βατσουνιά, στο νομό Καρδίτσας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ξεφορτώνει ελληνικά ναυτιλιακά δάνεια στην ιαπωνική Orix η RBS
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η χρυσή επένδυση της Παυλίδης Μάρμαρα: Δίνει €70 εκατ. στην αιολική ενέργεια
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι κι αν είναι Δευτέρα; Φτιάξτε πίτσα με φύλλα πέρεκ και θα μας θυμηθείτε
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λευκός Οίκος: Νέο περιστατικό με ένοπλο, κοντά στο Μνημείο του Τζορτζ Ουάσινγκτον
- Το «πράσινο φως» από την ΕΑΔΗΣΥ περιμένουν τα ΣΔΙΤ των 700 εκατ. ευρώ στη Βόρεια Ελλάδα
- Η Ήπειρος και η Βίκος της οικογένειας Σεπετά έγραψαν ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ (με τη διπλή άνοδο)
- Τηλεπικοινωνίες: Αναβρασμός στην αγορά – Οι κινήσεις Cosmote-Nova-ΔΕΗ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.