• Business

    Μεγάλες μειώσεις τιμών από Elpedison και Public για τους καταναλωτές ρεύματος

    • NewsRoom


    Μετά την Protergia στο  δίκτυο λιανικής πώλησης μπαίνει και η εταιρία προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας Elpedison ανακοινώνοντας συνεργασία με την αλυσίδα καταστημάτων Public. Κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου των εμπορικών διευθυντών Στάθη Βωβού της Elpedison και Γιάννη Σίμου της Public, επισημοποιήθηκε η συνεργασία των δύο επιχειρήσεων με την πώληση προϊόντων ηλεκτρικής ενέργειας της θυγατρικής των ΕΛΠΕ – Edison – ΕΛΛΑΚΤΩΡ από τα 47 καταστήματα της αλυσίδας.

    Οι δυο εμπορικοί διευθυντές γνωστοποίησαν ότι οι καταναλωτές που θα επιλέγουν την προμήθεια ρεύματος από την Elpedison μέσω του δικτύου της Public θα έχουν αφενός έκπτωση έως 31% στα τιμολόγια σε σχέση με τον βασικό τιμοκατάλογο της ΔΕΗ αλλά και δωροεπιταγή 31 ευρώ για αγορά προϊόντων από τα 47 καταστήματα της αλυσίδας.

    Elpedison
    (Από αριστερά) Ο κ. Στάθης Βωβός Εμπορικός Διευθυντής της Elpedison και ο κ. Γιάννης Σίμος, Εμπορικός Διευθυντής προϊόντων τεχνολογίας και υπηρεσιών των Public

    Οι δυο εταιρίες θα προχωρούν σε συνδυαστικές προσφορές όλο το χρόνο , ενώ τα προϊόντα ρεύματος θα διατίθενται από 200 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό της Public.

    Η Elpedison ως παραγωγός ρεύματος με τις δυο μονάδες φυσικού αερίου έφτασε το 2016 να παράγει το 5% της ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας και έχει ως προμηθευτής 55.000 μετρητές. Τα Public επισκέφθηκαν πέρυσι 25 εκατομμύρια καταναλωτές, ενώ το ηλεκτρονικό κατάστημα είχε 37 εκατομμύρια επισκέπτες.



    ΣΧΟΛΙΑ