• Business

    Jumbo: Περιθώριο ανόδου 21,5% για τη μετοχή της αλυσίδας βλέπει η HSBC

    Jumbo Βακάκης

    Απόστολος Βακάκης. Επικεφαλής Jumbo


    Θετική είναι η πρόβλεψη της HSBC για την μετοχή της Jumbo, έπειτα από τα αποτελέσματα του εξαμήνου Ιούνος 2016 – Δεκέμβριος 2016 (α’ εξάμηνο χρήσης 2016-2017) που ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες η εταιρεία.

    Σύμφωνα με την HSBC, η μετοχή της Jumbo προβλέπεται να φτάσει στην τιμή-στόχο των 16,5 ευρώ, προβλέποντας δηλαδή ένα περιθώριο ανόδου 21,5%. Υπό αυτές τις συνθήκες, ο οίκος συνεχίζει φυσιολογικά να διατηρεί τη σύσταση “buy” για τον τίτλο.

    Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα εξαμήνου της Jumbo, η HSBC επισημαίνει πως   εμφανίστηκαν ισχυρά στο εξάμηνο, παρά την υποχώρηση του ευρώ και την αύξηση του ΦΠΑ στην Ελλάδα. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει την ανθεκτική φύση της επιχείρησης.

    Μάλιστα η αλλαγή στο μείγμα των προσφερόμενων προϊόντων της Jumbo, στηρίζει τα ακαθάριστα περιθώρια κερδοφορίας της εταιρείας, ενώ δεδομένης της σχεδιαζόμενης επέκτασης των καταστημάτων της εταιρείας, αναμένεται μικρή αύξηση του λειτουργικού της κόστους.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς η Πειραιώς ΑΕΠΕΥ…εκτόξευσε την Motol Oil. Εντυπωσιακή άνοδος της μετοχής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ε. Βασιλάκης: Ένας από τους καλύτερους επιχειρηματίες της χώρας στέλνει (επιτέλους) μηνύματα με νόημα στην κυβέρνηση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κ. Κωνσταντακόπουλος: Συνεχίζει την εκκαθάριση παλιών πλοίων η Costamare, κόντρα στο ρεύμα



    ΣΧΟΛΙΑ