• Business

    Imperial Tobacco Hellas: Στα 5,8 εκατ. ευρώ τα κέρδη για το 2016

    Αλέξανδρος Καμάρας Imperial Tobacco Hellas

    Αλέξανδρος Καμάρας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Imperial Tobacco Hellas


    Σταθερά διατήρησε τα μεγέθη της για το 2016 η Imperial Tobacco Hellas, με τον κύκλο εργασιών της να διαμορφώνεται, μετά τους φόρους, στα 67,2 εκατ. ευρώ.

    Η Imperial Tobacco Hellas, η οποία είναι υπεύθυνη για 6 αγορές της ΝΑ Ευρώπης (Ιταλία, Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Κύπρο, Μάλτα), σημείωσε κέρδη προ φόρων ύψους 5,8 εκατ. ευρώ, χάρη στα προσεκτικά της βήματα μέσα σε ένα αρνητικά φορτισμένο οικονομικό περιβάλλον, όπως αναφέρει η ίδια στη σχετική ανακοίνωση για τα αποτελέσματα της χρήσης 2016.

    Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Imperial Tobacco ΝΑ Ευρώπης Αλέξανδρος Καμάρας: «Σε συνθήκες βαθιάς κρίσης στην οικονομία μας και μεγάλων προκλήσεων στην αγορά καπνικών – όπως η φορολογία στο 90% της τιμής του πακέτου, που είναι η υψηλότερη στον κόσμο και οδηγεί σε αυξήσεις τιμών, η γιγάντωση του λαθρεμπορίου και η επακόλουθη μείωση της νόμιμης κατανάλωσης, αλλά και οι νέες προειδοποιήσεις υγείας στα πακέτα – δείξαμε για άλλη μία φορά ανθεκτικότητα.

    Η αμείωτη εμπορική μας επένδυση, οι δυνατές μάρκες μας (Davidoff, JPS, Golden Virginia, Rizla, Slim Line, Gauloises, West, Drum), το ισχυρό δίκτυο συνεργατών μας, η δέσμευση και το πάθος των ανθρώπων μας παραμένουν οι κινητήριοι μοχλοί μας. Η κορυφαία μάρκα τσιγάρων μας, το Davidoff, συνεχίζει την ανάπτυξή του και πέτυχε νέο ρεκόρ σε μερίδιο αγοράς. Οι συνεχείς βραβεύσεις μας από το Group της Imperial Tobacco επιβεβαιώνουν την μεγάλη αναγνώριση για τις επιδόσεις μας και την σταθερή εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας, που έχουν αναδείξει την Αθήνα σε διοικητικό κέντρο της ΝΑ Ευρώπης στέλνοντας το ηχηρό μήνυμα ότι οι Έλληνες εργαζόμενοι μπορούν να διακρίνονται και όταν μένουν στην χώρα μας».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Intracom Defense: Συμφωνία 5,6 εκατ. δολαρίων για την σχεδίαση και ανάπτυξη πυραύλου ESSM

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Public συνεργάζεται με την πλατφόρμα εισιτηρίων Ticket Services

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΔΕΗ: Κατ’ αρχάς έγκριση των τραπεζών για το ομολογιακό δάνειο των 200 εκατ. ευρώ



    ΣΧΟΛΙΑ