• Business

    Αλλαγή κορυφής στην British American Tobacco Hellas: Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ο Θάνος Αυγερινός

    • NewsRoom
    British American Tobacco Hellas

    Ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της British American Tobacco Hellas κ. Θάνος Αυγερινός


    Καθήκοντα Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου στη British American Tobacco Hellas ανέλαβε ο κ. Θάνος Αυγερινός, ο οποίος κατείχε τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή για τον Εμπορικό Μετασχηματισμό του Ομίλου στα κεντρικά γραφεία στο Λονδίνο. Στο νέο ρόλο του, θα έχει την ευθύνη, εκτός από την αγορά της Ελλάδας και για τις αγορές της Κύπρου, της Μάλτας και του Ισραήλ.

    Ο κ. Αυγερινός ξεκίνησε την καριέρα του από το Οικονομικό τμήμα της British American Tobacco Hellas το 2008. Έχει αναλάβει διάφορες θέσεις ευθύνης στο τμήμα Στρατηγικού Σχεδιασμού και στο Οικονομικό τμήμα, μεταξύ των οποίων τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή για τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Μάλτας και του Ισραήλ.

    Η Ελλάδα αποτελεί στρατηγική αγορά για τον Όμιλο κι επελέγη από τη British American Tobacco ως μια από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως όπου διατίθεται ολόκληρη η γκάμα των καινοτόμων προϊόντων Επόμενης Γενιάς με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο, όπως το προϊόν θερμαινόμενου καπνού glo και το προϊόν ατμίσματος Vype.

    Σχετικά με την British American Tobacco Hellas

    Η British American Tobacco Hellas είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά προϊόντων καπνού και προϊόντων Επόμενης Γενιάς με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα απασχόλησης και έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες. Η εταιρεία ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν διεθνή Όμιλο που λειτουργεί πάνω από 100 χρόνια, απασχολεί πάνω από 55.000 εργαζομένους και διαθέτει γκάμα με περισσότερα από 200 εμπορικά σήματα που διανέμονται σε πάνω από 200 αγορές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σημαντική διάκριση από τον κλάδο του περιπτέρου για την British American Tobacco Hellas

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη British American Tobacco Hellas το βραβείο για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H British American Tobacco φέρνει το Global Graduate Programme στην Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ