ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το BrainReGain-Ελληνισμός Εν Δράσει, η πρωτοβουλία του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Ελληνικές Ρίζες» για τον επαγγελματικό επαναπατρισμό Ελλήνων του εξωτερικού, ενισχύεται με έξι νέα Μέλη: την Deloitte Greece, την Εuroconsultants, την Grant Thornton, την ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, την TÜV AUSTRIA Hellas και τoν Όμιλο Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η συμμαχία προσφέρει υπηρεσίες όπως το πρόγραμμα BrainReGain Mentoring, όπου ανώτερα στελέχη αναλαμβάνουν εθελοντικά, ως μέντορες, να καθοδηγήσουν όσους Έλληνες ενδιαφέρονται για τον επαγγελματικό επαναπατρισμό τους. Παράλληλα, ισχυροποιείται η υπηρεσία BrainGain JOBS με την προώθηση περισσότερων θέσεων εργασίας υψηλού επιπέδου, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του BrainReGain.
Ο κ. Κωνσταντίνος Κεσεντές (φωτ)., Πρόεδρος της Πρωτοβουλίας BrainReGain, καλωσορίζοντας τα νέα Μέλη δήλωσε:
«Η συμμαχία μας ενισχύεται με έξι νέα μέλη που διαπρέπουν εντός και εκτός των συνόρων της χώρας μας και πρωταγωνιστούν, όπως και όλα τα υφιστάμενα μέλη της συμμαχίας μας, στη διαμόρφωση ενός σταθερού και αξιόπιστου οικονομικού περιβάλλοντος το οποίο δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες επαγγελματικής εξέλιξης για όσους Έλληνες επιθυμούν να επιστρέψουν στην Πατρίδα. Όλοι μαζί, ως BrainReGain, δεσμευόμαστε να συνεχίζουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες σε συνεργασία με όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας και την ελληνική Πολιτεία, ώστε να δημιουργήσουμε ένα πρόσφορο έδαφος για τον επαναπατρισμό υψηλής κατάρτισης Ελλήνων στελεχών. Το μήνυμα μας επιδιώκουμε να φθάσει σε κάθε γωνία της οικουμένης όπου ζουν και εργάζονται Έλληνες».
Διαβάστε επίσης
Στρατηγική Συνεργασία της Intracom Telecom με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Capital Link: Tο 7ο ετήσιο Cyprus Shipping Forum την Τρίτη 27/2 στη Λεμεσό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κασσελάκης: Ανακοίνωσε έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Δημοκρατίας στις 7-8 Φεβρουαρίου
- Λίνα Μενδώνη: Για περισσότερο από έξι χρόνια ο Πολιτισμός έχει μετατραπεί σε προσοδοφόρο πρωταγωνιστή της ανάπτυξης
- Φλωρίδης: Εκτιμώ που δύο πολιτικοί αρχηγοί που τιμήθηκαν με θέση στον εξώστη, ήρθαν στη Βουλή να αντιπαρατεθούν μαζί μου
- Φλωρίδης: Η μεταρρύθμιση στην Δικαιοσύνη έχει δώσει ήδη εντυπωσιακούς ρυθμούς επιτάχυνσης