• Business

    BOX BLAST: Έκπτωση 3€ σε κάθε παραγγελία

    • NewsRoom
    box


    Έκπτωση 3€ σε κάθε παραγγελία φαγητού, καφέ, γλυκού, από την πρώτη κιόλας παραγγελία, προσφέρει τo BOX για άλλη μια φορά, με την μοναδική προσφορά ΒΟΧ BLAST.

    Με το BOX BLAST ο χρήστης κερδίζει άμεσα 3€ στην πρώτη του παραγγελία, αλλά και νέο κουπόνι 3€ για την επόμενη παραγγελία που θα πραγματοποιήσει από τα χιλιάδες καταστήματα που συμμετέχουν στην ενέργεια.

    Επιπλέον, με το BOX BLAST ο χρήστης σε κάθε παραγγελία, εκτός από τα 3€ έκπτωση που κερδίζει, κερδίζει και πόντους, τους οποίους μπορεί να εξαργυρώσει άμεσα σε ευρώ κατά την ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας του ή και σε GB αν είναι συνδρομητής COSMOTE.

    Κάθε κουπόνι BOX BLAST ισχύει για 3 ημέρες και το ελάχιστο ποσό παραγγελίας που μπορεί να εξαργυρωθεί είναι 8€. Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα καταστήματα έως τις 18 Φεβρουαρίου.

    Με περισσότερα από 13.000 καταστήματα σε 100 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, το BOX, η δημοφιλής υπηρεσία delivery για online παραγγελίες φαγητού, καφέ αλλά και supermarket αποτελεί το delivery που ο χρήστης πάντα κερδίζει, μέσα από καθημερινές και αποκλειστικές προσφορές.

    Διαβάστε επίσης:

    Πάμε Στοίχημα Tipsters: Η κορυφαία κοινότητα παικτών σε περιμένει στο opapstore app

    Porsche: Η νέα Macan δεν έχει θερμικό κινητήρα

    LVMH (Louis Vuitton): Ανθεκτική στην επιβράδυνση του κλάδου πολυτελών ειδών – Εκτίναξη της μετοχής



    ΣΧΟΛΙΑ